Heting

Vill också bara tillägga att jag ska vara riktigt het ikväll, vi ska på en grej som jag berättar om senare.

//Stylish Lady

Telefonsamtal med pojkvännen

Det var i stil med ni tjejer snackar om att föda barn men ni skulle veta när en man är riktigt förkyld....

Han ringde för att berätta att han var när att börja slåss med en kille, han hade gjort det om han inte hade haft stygn på ryggen sedan han tog bort två leverfläckar på ryggen sa han. Sen sa han att kille var ganska liten. Antar att han menar att det vore så synd om lillkillen som ropade FUCK YOU över hela gatan när min kille tutade för att varna om att han kom.

Varför ska killar alltid börja slåss och vi tjejer snacka skit i smyg? Hur är vi funtade? En fråga som tål att tänkas på under helgen. Återkommer med en slutsats och svar på frågorna från frågestunden. Idag är jag positiv och jag tar antalet frågor som att jag delar med mig själv till er, att ni får reda på allt ni vill veta. Hade jag haft en dålig dag så hade jag nog tagit det som att ingen bryr sig, för läser bloggen det gör ni. :)  Jag är inte glömsk, jag har bara haft fullt upp med andra inlägg.
 
//Stylish Lady


Helg

Nu är det helg mina vänner, lagom till det känner jag mig sjuk helt plötsligt. Tänker inte tillåta mig att vara sjuk i helgen, ska jag vara sjuk så får jag vara det nästa vecka. Nu ska jag försöka pigga upp mig, en liten powernap och lite god mat kanske hjälper.

//Stylish Lady

D&G klänningen

Kommer ni ihåg klänningen jag så gärna ville köpa i sommras när jag var i NY och sedan såg jag den i Venedig med. Nu har Gina Trico gjort en kopia. Passformen var inte i närheten av orginalet men, 299kr VS ca 6000kr gör att man kan lämna in den hos skräddaren med gott samvete. 





//Stylish Lady 

Strippaerobics

Om du vill extraknäcka, bjuda pojkvänner på show han sent glömmer eller träna så kan du bara följa stegen. För bästa resultat följ dom i ett rörelsmönster efter varnadra utan avbrott.



Se också till att pelaren sitter fast ordentligt.

//Stylish Lady 

Fredagens Stylish Lady Outfit

Då var det dagens outfit. Den är ganska galen idag, en svart kort kjol, höga stövlar och en Mimmi och Musse stickad tröja. Idag känner jag nostalgi, jag är ett barn på nytt iklädd högklackade stövlar.



Det är är resultatet efter dagens lek i Paint. Man kan verkligen tro att det är ett barn som har gjort det.



//Stylish Lady

Skoooor

Jag kan bara inte bestämma mig och jag får aldrig nog. Jag vill ha allt, och när jag får det så vill jag ha mer.


Topshop har allt.

//Stylish Lady

Torsdagens Stylish Lady Outfit

Idag har jag på mig glasögon för att dölja lite av tröttheten.





Stövlar, Topshop
Jeans, H&M, omsydda
Pälsväst, Zara
Väska, Friis & Co




Ibland blir det inte som jag har tänkt mig

Maten ikväll blev inte som planerat. Bakad potatis med skagenröra. Istället blev det McDonalds för mig. Vad gott det är med BigMac och nygjorda pommes.



//Stylish Lady

Roberto Cavalli och H&M

Jag tycker att det är väldigt kul att H&M jobbar med kända designers, det ger människor möjlighet att köpa plagg från fovaritdesigners till ett reducerat pris. Jag älskade H&Ms samarbete med Cavalli förra året i november. Lyckades köpa det jag ville ha. 



//Stylish Lady 


H&Ms nästa samarbete

Stella McCartney, Viktor & Rolf, Karl Lagerfeld och nu senast Comme des Garçons, alla har de gästdesigat för H&M. Nu är det klart att den brittiska modeskaparen Matthew Williamsson, som gjort sig känd över hela världen för sina färgstarka kollektioner med etniska influenser. Han kommer att designa en sommarkollektion för både kvinnor och män, det är också första gången han debuterar som herrdesigner. Matthew Williamsson gjorde entré i modevärlden 1997, med en färgstark kollektion som visades upp av modeller som Kate Moss, Jade Jagger och Helena Christensen. Några av de kändisar som i dag är trogna Matthew Williamsson-fans är Sienna Miller, Kate Hudson, Gwyneth Paltrow och Keira Knightley.



- Det är en fantastisk möjlighet att få arbeta med H&M och skapa engångskollektionen ‘Matthew Williamson for H&M'. Jag gillar att H&M har skapat ett helt nytt fenomen inom modevärlden med sin banbrytande idé att samarbeta med utvalda designers och låta dem skapa begränsade kollektioner. Det är spännande att de kreationer jag skapar för H&M kommer att finnas tillgängliga och förhoppningsvis vara till glädje för så många människor över världen över, säger Matthew Williamsson i ett pressmeddelande.

Kollektionen kommer ut i utvalda butiker den 23 april 2009, och i samtliga H&M-butiker i mitten av maj. Så den som väntar på något gott väntar alltid för länge.


//Stylish Lady


Den ultimata nyårsklänningen

Paris är tillbaka, lagom sexig och lagom slamipig. I hennes klänning vill jag fira Nyårsafton.



Vid ett tillfälle blev jag tagen för att var Paris på BMB i Stockholm. Brukar vara en hel del fulla människor där. Bör tilläggas att jag var mörhårig då och det var tiden innan Paris prövade på brunettvärlden.



//Stylish Lady

Julen är här

Imorsen när jag vaknade känndes det som Jul, inte helt konstigt, snön ligger på fönsterkarmen, det är mörkt, jag ligger i sängen med världens gosigaste kille och ett tjockt tecke. Nu är det inte långt kvar. Dax att tänka på julklappar och hur Julen ska firas. Vad ska göras på Nyårsafton.



//Stylish Lady

Onsdagen

Idag har jag haft fullt upp, möten nästan hela dagen. Nu fick jag precis i mig lite tårta som det bjöds på här på jobbet. Skulle vilja träna idag efter jobbet för att få bort allt jobb ur huvudet men har nu haft ont i knät (inte det som är opererat) i några dagar så jag får vänta några dagar till. Tror att det har med förändringen av klimatet, i Sudan där jag var förra veckan var det närmare 40 grader och i Sverige är det minusgrader. Jag tränade dessutom ganska mycket där, när alla kollegor låg och sov var jag uppe på gymmet så det kan vara att jag har överansträngt det också. Skulle vara mysigt med en promenad utomhus i snön.

Vill påminna er om frågestunden, ni kan fortfarande komma in med frågor.

//Stylish Lady

Frågestund

Nu har ni chansen att fråga ut mig om vad ni vill. Skicka din fråga till [email protected] eller skriv in den under kommentarerna.
 





//Stylish Lady

Cesare Paciotti skor

Men ok, är dessa helt underbara eller vad? Tänk er dessa Cesare Paciotti skor till ett par slitna jeans, en svart topp och en kuvertväska i lack.  


Nu ska jag hem och agera hemmafru. Hade planer på att tvätta ikväll men tvätten har visst tvättat sig själv.

//Stylish Lady

Tisdagens Stylish Lady Outfit

Idag är jag orange, matchade min mössa med mitt Hermesarmband. Jag syns rätt bra i snön om någon skulle leta.



Till det har jag jacka med vida ärmar, höga handskar, svarta jeans och lårhöga stövlar.

//Stylish Lady

Gårdagen

Igår kväll köpte vi det som återstod innan min kille skulle få njuta av sin 30-års present och även jag också. Nu kan vi göra det godaste kaffet hemma. Vi kan experimenterna med latte och olika cappucinosmaker så mycket tills vi hittar den perfekta blandningen och inget annat kaffe blir lika gott som det vi har hemma.



Vi lagade jättegod mat från en ny kokbok som vi har köpt från Apoteket, det ska vara nyttiga måltider. IGår utgick vi från receptet och följde det till punkt och pricka men nästa gång vi gör den blir den lite annorlunda, stekta jumoräkor saknades. Till det blev det nybakat bröd i stekppanna.



Till efterrätt blev det pepparkakor och glögg.

I söndags var jag hos en vän på tebjudning, riktigt bra idé, hon bakade scones och vi drack massa te. Den idéen ska jag verkligen komma ihåg. Det krävs inte så mycket förberedleser men det är riktigt mysigt nu när snön är framme. En annan idé är att ha glöggbjudning.

//Stylish Lady


Mat snart

Vad ska man äta för middag ikväll då? Nu har magen börjat kurra och det enda som jag kan komma på är bröd. Den här bilden tog jag från hotellet som jag bodde på. Ni som känner mig vet att det var rena himmelriket för mig.


//Stylish Lady

Smycken

Kom över en ny sida leshop.se med massor av fina smycken så jag tipsar bloggen om det på direkten. De har märken som Juicy Couture, Pilgrim, Ms Bijoux och massa annat fint. Jag är sugen på något av dessa armband, tycker att det är snyggt om man kan ha flera stycken samtidigt.





//Stylish Lady

Nytt i garderoben

Igår kväll tog jag upp vinterkläderna efter att ha frusit i stormen. Nu har jag fått nog, har börjat bli tillräckligt gammal och mogen att jag föredrar att gå runt med massa kläder än att frysa. Den här regeln gäller dock bara ibland. Garderoben är nu full och jag lyckades göra mig av med en jacka, den såg sliten ut efter att ha följt med några år, men idag hittade jag en ny, ganska lik men den var veckad i midjan så det blev ett snyggt fall. Snart är det två ut och en in som gäller.



//Stylish Lady

Kontrast

Nu snackar vi kontraster. Förra veckan var jag i Sudan med jobbet, det var 30 grader varmt klockan nio på kvällen, bilderna nedan bevisar. Jag sätter mig på flyget och kommer ut på Arlanda och möts av snöstorm.  Föredrar faktist inget av det, jag tänkte på det vid flera tillfällen då jag var i Sudan, människorna lever någon form av slowmotionliv, de går sakta, de bygger hus sakta, alla ansträngningar utomhus går väldigt lugnt till. De stressar verkligen inte. Det är 30 grader varmt på kvällen och jag vill informera om att det är deras vinter nu. Den lägsta temperaturen ligger på 25. Jag säger inte att jag fördrar vädret som vi har i Sverige heller men en blandning hade varit perfekt.







De har riktigt gott bröd i Sudan, och det är ju någonting som jag skulle kunna leva på. Nybakat varmt bröd...


//Stylish Lady

Festen

Nu äntligen kan jag visa upp vad jag hade på mig på min killes 30-årsfest. Svart klänning med Dyrberk/Kern och Hermes smycken och mina blåa pumps med guldklack. I början på kvällen hade jag ett par svarta handskar ochså men de är inte praktiska om man ska fixa massa. Festen blev jättelyckad, jag tror att gästerna hade kul, jag hade jättekul.







//Stylish Lady

Tillbaka igen

Nu är jag hemma igen och kan fortsätta blogga som vanligt.

//Stylish Lady

Hotellet som jag bor på

Här bor jag, på insidan finns det glasgissar som åker väldigt fort.







Igår kväll var jag på en tillställning där bruden på den tredje dagen av brölloppet dansar för sin man och andra kvinnor. En scen sattes upp i under ett tält av tyg. Alla kvinnorna klädde sig i "topp" som det kallas, deras traditionella kläder, egentligen är det en lång sjal som de gör till kjol och även linadar in sig i över huvudet. Det kryllade av färger, cerise orange, turkost, lila, gult, blått, grönt och rött som anses vara den finaste färgen här. Alla dessa färger med guld och silver till. Alla kvinnor klädde sig i sina finaste kläderna och satte sig runt scenen och inväntade bruden som skulle dansa för oss. Efter en stunds väntan och väsen från kvinnorna kom hon ner för trappan förd av sin man. Hon dansade för oss i en orange klänning och hade smycken på alla möjliga ställerna, och vackra hennatatueringar av svart henna. Efter ca femton minuters dans gick hon tillbaka för ett ombyte. Traditionen säger att det ska bestå av tre ombyten och till varje ombyte ska det vara en ny sminkning, ny håruppsättning och nya kläder så det tar tid. Andra outfitten var en zebraklänning. Dansen var väldigt fin och hela grejjen tycker jag är ganska rolig, vilka förberedelser, bruden sägs ha förberett sig för dansen i flera månader. Inte helt konstigt för hon skulle ju dansa för över 300 kvinnor. Tältet var uppställt just för det här. Tänk er bröllopsdagen gånger tre vad gäller att hitta den perfekta klänningen, perfekta örhängen till och det rätta makeuppen. Jag skulle verkligen tycka om det.

Den sista outfitten ska alltid vara i rött. Speciellt var också att jag och min kollega var de enda kvinnorna där som inte är från Sudan, så vi fick VIP platserna precis framför scenen även om vi aldrig hade träffat bruden innan. Vi hade lika många blickar på oss som bruden. Tyvärr är det inte tillåtet att fota på sånna tillställningar, det var bara en fotograf som filmade och bandet skulle enbart ges till bruden och hennes man. Gissa om han gillade bröllopsgåvan.

//Stylish Lady

Jag lever

Jag vill verkligen tacka för alla fina kommentarer, blev helt överraskad. Kommer att göra ett inlägg om vad jag tycker om anonyma elaka kommentarer så fort jag får tid. Befinner mig just nu i Afrika, Sudan och jobbar. Här är det varmt ca 35 grader men tyvärr inte så mycket mode. Man måste vara någorlunda påklädd. Jag kommer inte åt bloggen så mycket  men ska försöka lägga upp lite bilder.

Ikväll ska jag på en stor fest, för en brud som precis har gift sig, på den festen ska det bara vara kvinnor, dans och mat, känns som ett riktigt pyjamasparty.

Fortfarande Er Stylish Lady

Fredagens Stylish Lady Outfit

Idah har jag en Chanelinspirerad kofta på mig till ett par Replayjeans.



Kofta- Gina Tricot
Jeans - Replay
Klocka- Omega

//Stylish Lady

Drömhår

Här har vi det, så här vill jag se ut i håret, färgen längden, frisyren så perfekt. Jag var hos frisören igår och blekte utväxten, skulle tagit med bilden kanske, typiskt att jag skulle komma över den här bilden idag. Nästa gång kanske jag är närmare idealet eller så har idealet helt enkelt förändrats.



//Stylish Lady

Flyttad blogg

Oroa er inte jag dog inte av sprutorna, jag har bara  flyttat bloggen. Så om ni tycker att det har varit konstigt att gamla inlägg har publicerats på nytt så har ni förklaringen här.

Idag har jag haft galet mycket att göra men det är ju fredag så då gör det inget, helgen är ju snart här.

//Stylish Lady


Spruta

Snart ska jag få spruta, om ganska exakt en timme. Min andra mot Hepatit A, sen behöver jag inte ta den igen, aldrig någonsin. Om jag har tur kanske jag behöver ta mot gula febern eller tusistdiare också. Jag tycker faktist inte att det är så farligt med spruta, jag är den som alltid tittar. men en annan sak som oroar mig är att jag ska få knapra malariatabletter i två veckor, vilket innebär alla möjliga biverkningar, tror det blir som mens gånger tre. Jippie


Skrivet av Styliah Lady 2008-11-13 kl 13:02

Är det ingen klack så är det ingen riktig sko

det håller den franska kedjan bebe med mig om, de har en kategori för skor, där finns det bara skor med hög klack. Snacka om att sidan är gjord för mig. Här är några av favoriterna



//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-11-13 kl 11:18

Torsdagens Stylish Lady Outfit

Igår shoppade jag ytterligare en ny päls, hittade den på H&Ms barnavdelning och köpte med flit en liten storlek för att få trekvartsärmar på pälsen. För övrigt har jag H&M och Acne på mig.






Här är det ett nytt försök att få med hela outfitten






Päls- H&M

Topp- H&M

Handskar- H&M

Pumps- Acne

Jeans- Acne

Klocka- Omega, Seamaster

//Stylish Lady



Skrivet av Styliah Lady 2008-11-13 kl 09:59

Nytt samarbete för H&M


Comme des Garcons lanseras imorgon för H&M och tvivlar på att det kommer att gå lika bra imorgon som det har gjort de tidigare, när samarbetet har gjorts med andra designers. Jag har två favoriter som jag har hittat men vet inte om jag skulle köpa plaggen ändå. Kläderna faller mig inte helt i smaken. Men smaken är ju delad så kolla in i följande butiker i Stockholm eller gå in på H&Ms hemsida för information om vart kläderna finns närmast dig. För den som är nattuggla så släpps försäljningen på nätet idag kl 24. 



//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-11-12 kl 18:12

Olsen

Säga vad man vill om dessa töser men klä sig rätt det kan de.




Gråa pumps, skinnbyxor och vit blus, det blir inte mycket mer rätt än så.


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-11-12 kl 17:47

Älska mig eller älska mig inte

Idag är det ingen bra dag, jag känner mig sviken och jag är ledsen. Ibland känns det som att folk tycker att jag kan ta skit, det är ju ändå bara jag, om det nu ligger till på det viset då får jag stå för det tycker man. Det sårar mig att  vissa inte bryr sig om att vissa kommentarer får mig att känna mig mindre värd, eller rent ut sagt billig. Att jag har en öppen attityd och kan säga ifrån behöver inte betyda att jag inte tar illa vid mig. Det betyder inte att jag inte kan fälla en tår.  Samma saker händer gång på gång men förnekas och det kanske är det som sårar mest av allt. Jag står för allt jag har gjort. Men allting är inte alltid svart på vitt. Vissa saker mår jag inte bra över och jag tycker inte att det ska tas upp av människor i min närhet, det är som att jag inte ens är där. Jag tycker att jag har blivit respektlöst behandlat, men på något sätt verkar det inte som att jag har rätt att känna så. Det är ändå alltid synd om andra, för de har alltid rätt.  Jag vet inte om jag kommer att ångra att jag skriver det här i bloggen men det är min blogg och jag får skriva vad jag känner och just nu känner jag såhär.

Jag kan göra allt för människor i min närhet, jag försöker ställa upp allt jag kan, men jag funkar så  att när jag blir sviken och får nog så vänder jag andra kinden till. Jag har gått igenom mycket i mitt liv, jag har erfarenhet av saker som vissa bara ser på film. Det har lärt mig mycket om människor och jag har insett att det finns mer än en själv.

Jag vet att allt jag har gjort i mitt liv har jag gjort på egen hand, jag har två examen jag har en egen bostadsätt, jag har ett grymt jobb, massa snygga kläder och skor. Jag har haft det så lätt i mitt liv, juste allt jag har har jag kämpat för. Jag vet att jag klarar mig.


Skrivet av Styliah Lady 2008-11-12 kl 16:58

Onsdagens Stylish Lady Outfit

Idag har jag letat fram mina gamla True Religion jeans och till dem har jag en transparant svart topp köpt i Bratislava. Till det har jag mina svarta pumps från Acne som ni säkert  har sett tidigare, min svarta Gussjacka, räven och Jessica Simpson väskan är också med.  


Försökte få en bild på jeansen också



//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-11-12 kl 11:24

Drar ihop sig

Det börjar bli dax att röra sig hemåt, älskingen kommer och hämtar upp mig. Vi ska handla och då är det smidigt med bil. Gästerna kommer kl 19 och tills dess ska jag hunnit inviga min nya kakform och den nya sleven.


Idag bjuder jag på en oufit som inte skulle bli godkännd av någon fashionista då jag inte har hunnit fota dagens. Hoppas ni gillar posen.

//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-11-11 kl 15:57

MTV

Här är några av vinnarna på MTV music Awards 2008

Album Of The Year: Britney Spears, "Blackout"
Most Addictive Track: Pink, "So what"
Headliner: Tokio Hotel
Video Star: Rock Out: 30 Seconds to Mars, "A beautiful life"
New Act: Katy Perry
Ultimate Urban: Kanye West
Artist Choice: Lil' Wayne
Best Swedish Act: Neverstore
Europe's Favourite Act: Emre Aydin

//Stylish Lady


Skrivet av Styliah Lady 2008-11-11 kl 15:20

Svenska kändisar är för tråkiga

Tycker att det är kul att läsa skvaller, i Hollywood blir tjejer på smällen, folk viker ut sig, rakar av sig håret, är otrogna, glömmer att ta på sig trosorna när de ska kliva ut ur limousinen, tar överdoser, blir så fulla att de tvingas bäras ut ur klubbar, blir plötsligt homosexuella och en vecka senare gå de tillbaka till att vara hetro, blir häktade för rattfylla eller andra småbrott...


Och vad har hänt bland Sveriges kändisar i veckan? Här kommer några rubriker från veckan som gått:

Linda Rosing erkänner att hon inte tvättar händerna efter toalettbesök.


Bert Karlsson blir utkastad backstage från Dansbandskampen.


Den nya "kändisen" Håkan från Färgan fick skriva en autograf på en kvinnas bröst


Antlingen får svenska kändisar ägna sig åt fler skandaler eller så får fotograferna ta bättre foton.



Skrivet av Styliah Lady 2008-11-11 kl 15:04

Vad lite smink kan göra

Surfar runt lite och hittade precis den här bilden, det ska föreställa Kate Moss, alltså samma Kate Moss som på bilderna längre ner i bloggen.


Skrivet av Styliah Lady 2008-11-11 kl 14:36

Idag är det ingen vanlig dag

för idag är det någons födelsedag, ja just 30-årsdag. På lördags firas det på stort, ikväll blir det en lite mindre tillställning.

Grattis älskling!!!

Alla som är födda 1978 fyller 30 i år. Men det lite läskiga är att alla som är födda idag för 30 år sedan fyller den 11 november 2011 33år. Datumet är då 11-11-11

Andra viktiga saker som inträffade år 1978

Lagen om kvinnlig tronföljd införs

Ola Ullsten blir ny stadminister

Kavlis raketost försvinner från marknaden

GB glassen Nogger börjar säljas

Friskis & Svettis bildas

Premiär för Text-TV

Svensk premiär för filmen "Saturday night fever"

Årets vinnarlåt i melodifestivalen = "Det blir alltid värre framåt natten" med Björn Skifs

tube.com/v/cMFtUWdvwSE"

Årets vinnarlåt i schlagerfestivalen = "A-ba-ni-bi" med Izhar Cohen & the

 Sovjet vinner ishockey-VM

Argentina vinner fotbolls-VM på hemmaplan

Björn Borg vinner sitt tredje Wimbledon i tennis

//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-11-11 kl 11:42

Kate Moss för Topshop

Ännu en kollektion i sammarbetet mellan engelska Topshop och Kate Moss. De här gången har de lyckats och öven gjort det i större skala. Den nya Christmas Collektion är glamurös med en rockig touch. Jag har fallit.



//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-11-10 kl 21:22

Att göra i vecka listan

Måndag idag och just nu har jag en lugn stund hemma. TVn står på och en kopp kammomillte med en skvett mjölk är dukat. Det får bli en av de tre saker som jag gör för mig själv vaje dag.

Vad har jag att fixa i veckan då

Hantverkare som ska fixa duschdörren- avklarat

Present till pojkvännen, 30 års present - avklarat sedan länge (hihih)

Tisdag- Kalas med mat och efterrätt, handla, baka och laga efter jobbet, ska vara klart kl 19.

Onsdag- Eventuellt en liten överraskning för pojkvännen

Frisörstid en kväll i veckan innan lördag

Inhandla saker som fattas inför 30-års festen på lördag

Skaffa en outfit till lördag

Beställa tårta inför lördag

Soldushc, om det finns tid.

Ska också hinna med att planera inför Sudanresan nästa vecka, packa och inhandla det som behövs.

Ska också jobba, träna och blogga. Just nu känns det som lugnet före stormen.

//Stylish Lady




Skrivet av Styliah Lady 2008-11-10 kl 20:58

Mjölk ger starka ben

På senaste tiden har jag börjat dricka mjölk, vill gärna ha mjölk till allt och det godaste jag vet för tillfället är nyöppnat paket, det smakar så gott.



Min bror har alltid druckit mjölk till alla måltider och honom behöver man aldrig fråga vad han ska dricka, alltid mjölk.



Skrivet av Styliah Lady 2008-11-10 kl 20:26

Hemgång

Nu går jag hem för dagen, tårtingridienser ska inhandlas, en tårta ska bakas och hantverkare i badrummet ska hållas under kontroll. Jag behöver lycka jag kan få



//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-11-10 kl 16:42

GPS i trosorna

Vill du veta vart din partner befinner sig? Den brasilianska designern Lucia Loro har designat underkläder som är försedda med GPS-sändare. GPS- sändaren sitter i en tunn korsett i genomskinligt material som håller i hop behå och trosor. Prislappen för behå och trosor med inbyggd GPS kostar 1500 kronor.  

Trosorna har väckt debatt hos feministiska grupper i Tyskland och många kallar underkläderna för en ny version av kyskhetsbältet.

Men designern tycker att det är mer en flirtig utmaning för män, kvinnorna kan ju alltid stänga av GPS- sändaren om de vill.


Jag håller med designern, den kvinnan som får ett par trosor för 1500 har det ganska bra.

Om någon inte har fattat så finns det andra sätt betydligt billigare sätt att ta reda på vart ens partner befinner sig, det ska finnas en funktion som man kan spåra mobilnummret med.

//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-11-10 kl 13:51

Måndagens Stylish Lady Outfit

Jag kan bara inte komma ifrån leopardmönstrat, jag är ju inte ens från Ryssland.



//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-11-10 kl 12:48

Ny mailadress

Nu kan ni maila mig om ni har några frågor eller om ni vill läsa lite mer om någontingspeciellt på


[email protected]


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-11-09 kl 20:33

Tårta någon?

Ok, jag kanske har tagit i för mycket när jag bestämde mig för att baka tårta imorgon. Nu letar jag recept på något enkelt men gott. Det borde finnas någon chokladtårta, men utan mint eller nötter men lite mer tårta än en brownie med grädde. Funderar på någonting med vit choklad. En sommartårta med färska jordgubbar hade också varit god.



Skrivet av Styliah Lady 2008-11-09 kl 19:08

Hållningsanalys

På hälsomässan igår fick jag chansen att kolla min hållning. Jag blev fotad och kameran kunde avgöra min hållning och jämföra med idealet.


Resultatet visade att jag lutar åt höger, ganska mycket tyvärr så jag ska tänka på att inte bära tunga väskor som jag alltid gör annars. Jag ska också lära mig att bära väska på min vänstra sida för någon Fjällräven ryggsäck tänker jag inte börja bära minsann.


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-11-09 kl 18:54

Sanningens Ögonblick

Programmet är tillbaka för en andra omgång så missa inte Sanningens Ögonblick imorgon kl 21. Det ska jag inte göra, ser verkligen fram emot det.




//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-11-09 kl 01:51

Black is back

Fyra svarta skönheter från forever21.com. Även om dollarn inte är lika billig som den var i sommras kan du tjäna en del på att köpa från USA. Klänningarna kostar mellan 200-300 sek. Liknande klänningar kostar från 800 sek i Sverige. En svart klänning är ett måste i varje kvinnas garderob. Det är så lätt att piffa upp plagget med skor, smycken, väska och skärp.

Den längst ut till höger är min favorit

//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-11-09 kl 01:15

Ben & Jerry och CHIC

Promenaden ner till affären i regnet var värd mödan



Skrivet av Styliah Lady 2008-11-09 kl 00:43

Mässdag med mössorna på

Det är lillabåtmässa kombinerat med allt för hälsan och det goda köket i Älvsjö i helgen. Vi hittade en rengöringsprodukt som verkar vara jättebra för att rengöra glashällen med och köpte med gott bröd till frukost imorgon. Sen köpte vi lite annan mat som vi ska bjuda på i veckan.



//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-11-08 kl 22:22

Stylish Lady lagar mat

Det skulle bli en liten middag ute med vin och en härlig outfit men istället blev det en lasagne med vin framför TVn. Funderar på att gå ner och hyra en film och köpa lite glass men det känns lite jobbigt. Det borde finnas någon form av jour att ta till kvällar som denna. Tänk att kunna beställa en film, lite glass och en mjölkchoklad så knackar det på dörren inom en halvtimme. Vore bra om de kunde ta kort också... kanske en affärsidé



//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-11-08 kl 22:06

Lördagens Stylish Lady Outfit

Idag har jag hunnit med mycket, började med en frukost på ett fik på Norr Mälarstrand därefter blev det inhandling av massa saker till en fest nästa helg.  







 

//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-11-08 kl 21:53

Partyfredagens Stylish Lady Outfit

Fredagskvällen bjöd på ett besök på restaurang Restaurangen. Själva konceptet går ut på att välja smaker som exempelvis dill, wasabi eller sesamfrön så får man små rätter med smakerna som man har valt som huvudinridiens till det får man dryck som ska passa till. Förra gången jag var där var för cirka två år sedan.


 

Playsuit, Topshop

Stövlar, Topshop


/Stylish Lady


Skrivet av Styliah Lady 2008-11-08 kl 21:37

Tatu

Har länge funderat på en tatuering, till och med varit inne i en tatueringsstudio för att få mer information. I sommras gjorde jag en, då med henna bara för att pröva på lite. Nu har min lust kommit tillbaka när jag fick syn på bilden. Anledningen att jag inte har tatuerat mig än är att jag vill ha någonting som är unikt för mig. Som jag känner mig ok med. Jag vill kunna titta på den och bli påminnd om vem jag är nu och vad jag har varit med om i mitt liv.



Den här tatueringen ska föreställa bokstaven T men nu i skulle jag välja en annan stil.


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-11-07 kl 16:23

Fredagens Stylish Lady outfit

Idag blev det inga bra outfitfoton, vet inte vad det beror på ibland men jag blir helt enkelt inte bra. Jag fick en kommentar en gång som jag kan hålla med om "Om genomsnittssvensson blir bra på 6 av 10 bilder så blir du bra på max två". Ärligt talat så måste jag hålla med om det. Det betyder också att jag måste kämpa mycket mer med mina outfitbilder än andra bloggerskor, det borde väl ge mig några extra poäng...right?!


En annan kommentar som jag har fått i ämnet är "Vad är det som har hänt, du blir ju bra på alla bilder idag"





Skulle vara bra o få lite tips, på något sätt blir jag stel och tänker för mycket. De bästa korten på mig är de som är spontana, de som är tagna innan jag ens hinner tänka till.



//Stylish Lady





Skrivet av Styliah Lady 2008-11-07 kl 15:54

Den som väntar på någonting gott...


....väntar alltid för länge. Det blir en uppföljare, det är nu bekräftat av Kim Catrall. Det tog flera år innan de fick tillstånd att spela in den första SATC-filmen men nu när alla skådespelarna är överens så blir det alltså en till. Jag längtar redan. Nästa sommar börjar den spelas in.


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-11-07 kl 13:51

Nej men godmorgon

eller kanske snarare god förmiddag för vissa. Själv har jag redan avklarat ett första möte den här fredagen.

Idag känns det verkligen som helg och det ska bli riktigt skönt, det jobbiga är att veckorna går så fort. Julen närmar sig och det ser jag verkligen fram emot i år. Jag kommer inte att ta ledigt någonting utan kommer kunna jobba hemifrån, det blir riktigt mysigt, jag och sambon jobbandes från soffan med TVn på och massor av tända ljus.

Tänkte på en sak igår när jag dick runt i affärer, det har inte alls kommit in så mycket julgrejjer. Jag är rätt säker på att de tidigare åren redan var julgransförsäljning vid den här tiden. Har vi glömt Julen i år?! Jag längtar så jag ska ta fram lite julmusik att lyssna på här på kontoret och jag ska börja fundera på vilken färg på granen jag vill ha.

//Stylish Lady


Skrivet av Styliah Lady 2008-11-07 kl 10:03

I like My Money

...safe, were I can see them...



in my closet


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-11-06 kl 16:35

25% OFF på TOPSHOP

Hela dagen på SOUK



//Stylich Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-11-06 kl 15:54

Jag är sugen på glass


Playsuit- Topshop

Klocka - Omega

Nagellack - O.P.I

Glass - från Rovinj, Kroatien


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-11-06 kl 15:42

Någon fyller 30 snart

Min kära pojkvän fyller år snart, någon gång nästa vecka tror jag att det är... och det är inte vilket år som helst utan det är 30 jordsnurrar eller ska vi säga 30 sommrar och jag har funderat och funderat, han skulle bara veta hur mycket jag har funderat och nu äntligen har jag kommit fram till en slutsats, cirka ett år senare om jag ska vara ärlig. Förra året fick han vad jag tyckte en klockren present. Jag gav bort något som jag var nöjd med att ge bort och det hela gjorde det faktist lite svårare för 30 år slår ju högre är 29 så det innebär att årets present måste slå förra årets...eller? Nä jag har intalat mig om att det inte ska behöva bli så.   

Förrå året fick han resa till Barcelona och F1 biljetter. Jag fick lyssna på Wrooooooooooom Wroooom wroooooom i två hela dagar. Men visst jag ska inte klaga, resan var helt underbar, det var solsken och underbart väder och vi spenderade resten av tiden i Barcelona på en båt vid stranden, drickandes rosevin och ätandes massa tapas.



Där träffade vi ett par från Belgien, Tania och Caro, helt underbara tjejer som vi delade många skratt med.


Vill så gärna dit igen

//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-11-06 kl 14:38

Stylish Lady på köphumör

Dessa ska jag eventuellt köpa, jag är medveten om att jag har väldigt mycket som går i just djurmönstrat men vad ska jag säga, jag är dömd!



//Stylish Lady


Skrivet av Styliah Lady 2008-11-06 kl 13:15

Lästipps

Läser nu en andra bok från författaren Khaled Hossein och gillar verkligen denna också. Jag trodde inte att jag var den som gillade den här sortens böcker men de är riktigt gripande. Flyga drake berörde mig mycket och ibland kommer jag på mig själv tänka på händelser från boken. Såg dock filmen Flyga drake och blev enormt besviken, många saker var ju inte ens med. Har hunnit med några kapitel men känner att jag redan kan rekomendera den.




//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-11-06 kl 10:38

Torsdagens Stylish Lady Outfit

Igår kväll hade jag bloggabstinens,  är jag beroende eller var det bara att jag var ensam hemma och helt plötsligt ville skriva om massa roliga saker men inte har internet?!Snart kommer det också att fixas, kommer att få mobilt bredband.


Jag har på mig, svarta stuprör från Acne, pumps från Zara och tunika från Gina Tricot.


Nu har jag blivit dålig på att bära smycken igen, är lite av en periodare så dax för en förbättring. Imorgon tar jag igen för alla dagar jag missat.








//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-11-06 kl 09:55

Obama




Behöver jag ens nämna det? JAJAJA han vann och nu ser jag fram emot en förändring till att börja med kanske en förändring i lågkonjukturen så att en köpare vågar betala dyra pengar för min lägenhet och att jag kan flytta till ett hus med en strandtomt eller en stor lägenhet med milslång havsutsikt. puuuh Sen kan jag köpa den där Hervé Legér klänningen också. Ja det får bli prio nummer två.

Måste säga att jag är på ganska gott humör trots datorproblem och ingen lunch, gillar inte alls när det blir så, och jag har verkligen inte tålamod att vänta eller starta om. Nu har jag lyckats fylla ett plan till hälften så jag koppas leveransen hinner fram i tid. Måste man jobba så är det bara att köra på. Idag har jag också planerat och fyllt i massa papper för visum inför min resa till Sudan. Ingen semester men ska dit med jobbet igen. Planerar att ha minst en dag som är jobbfri så man kan få se lite mer av landet. Sist jag var där köpte jag med mig en krokodilväska och en liten pythonormväska hem.


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-11-05 kl 16:14

Världens bästa MAN

Låt min presentera världens bästa MAN, ja efter min pappa förstås

Min pojkvän, vi dansade på scenen och utsåg oss själva som proffesionella dansare i lördags. Vakterna gick på det och ja vi gick också på det. Ingenting stoppade oss, inte ens när hans byxor sprack.



bilden är tagen från stureplan.se


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-11-04 kl 15:18

Stina-Lee

Det är en ära för mig att en toppbloggerska som denna fina Stina-Lee läser min blogg och ännu bättre att hon tycker att den är bra också. Fick en kommentar av henne men teknisk som jag är har jag lyckats slarva bort den så jag förstår om ni inte tror mig. Tycker i alla fall att ni alla som läser min blogg ska klicka er vidare till hennes och ge henne massa fina komplimanger för hon verkar vara en fin tjej som delar av sig själv till oss.




stinalee.blogg.se/


//Stylish Lady



Skrivet av Styliah Lady 2008-11-04 kl 14:58

Stylish Ladys Lördagsbravader

I lördags lyckades jag lura iväg min pojkvän till en överraskning som hans far hade planerat. Jag fick boka upp honom och ta med honom till Hamburger Börs där vi skulle se showen R.E.A. Maten var god och sällskapet trevligt men showen var inte vad jag hoppades på. Det kanske var två roliga skratt resten var nästan pinsamt. Det kanske var fem personer som skrattade i hela lokalen åt de flesta skämten.





Det blev några stopp innan vi avslutade kvällen med galet mycket dans på Ambassadeurs scen.















Kvällens outfit bestämdes tio minuter innan taxin, blev inte alls vad som var planerat men jag gillade den, den var speciell. Fluffig kjol Topshop, skor Topshop, body Gina Tricot

//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-11-04 kl 14:29

Stylish Lady lagar någon form av mat

Gårdagen var en härlig hemmakväll som planerat, 2 och en halv man var på TV och mysigt sällskap. Maten var ett misslyckande tyvärr och jag måste envisas om att det var mitt fel. Man kan inte ha i potatismjöl istället för vanlig mjöl har jag nu lärt mig. Trodde att det skulle ge såsen en fluffig känsla men konsitansen blev degig och nästintill äcklig.

Jag var inte helt redo när bilden togs men men såhär såg jag ut. Glasögon är jag tvungen att bära då mina linser är slut. Jag hoppas kunna få dem innan helgen för styrkan på glasögonen är den jag hade för 5 år sedan och de fungerar inte lika bra längre så om ni ser mig på långt håll, sådär två - tre meter är det inte helt säkert att jag känner igen er. Känn er inte dissade av en invalido.


Snart lägger jag upp lite bilder från helgen...


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-11-04 kl 09:12

Fääärdig

för idag, nu är det dax för hemgång. Har precis bestämt med älsklingen att det blir en mysig hemmakväll med hemlagad laxpasta och massa gos. Nu ska jag skynda mig och handla ingridienser som fattas och inta rollen som hemmafru.

Love it! Men var är min Cosmopolitan?


//Stylish Lady

  

Skrivet av Styliah Lady 2008-11-03 kl 17:03

Spionera mera



Igår var vi på bio och såg James Bonds nya film Quantum of Solace. Jag har inte varit något direkt fan av James Bond genom tiderna och kan nog konstatera att de två senaste filmerna är de enda hela jag har sett. Av de tidigare filmerna har jag sett delar men aldrig en hel film. Filmen var väldigt händelserik, mycket hände på samma gång och jag följde inte med i slagsmålen. Väldigt många specialeffekter och väldigt får coola prylar som jag har för mig är speciellt för just James Bond. Han hade en telefon som kunde göra allt och ta fram information men jag ville se mer. Tycker att det tyder på dålig fantasi hos fimskaparna. Nej jag är ingen prylnörd, har faktist kämpat för att förstå hur den här bloggen fungerar till och med men jag har förväntat mig någonting annat av filmen. En sak är säker att jag finner det väldigt fascinerande att en figur har följt männinska sedan 1953. Alla vet vem James Bond är och precis som sport förenar människor, ger oss samtalsämnen. Så jag har tagit fram lite bilder på skådespelare som har varit James Bond och det skulle vara kul o veta vem ni tycker är den riktiga James Bond.

Spionen James Bond också kallad Agent 007 skapades 1953 av Ian Fleming. Sedan dess har flera skådespelare fått chansen att vara James Bond.

Sean Connery spelade in 6 filmer 1962-1967 och 1971


George Lazenby spelade in 1 film, 1969

Roger Moore spelade in 7 filmer mellan 1973 och 1985

Timothy Dalton 2 filmer mellan 1987 och 1989

Pierce Brornan spelade in 4 filmer mellan 1995 och 2002

Daniel Craig 2 filmer från och med 2006, har kontrakt på sammanlagt 4 filmer


Själv röstar jag på Pierce Brornan

Skrivet av Styliah Lady 2008-11-03 kl 15:07

Beställning på gång

I helgen vill jag ha en repris från förra helgen.

En sån här...frukost, ägg, bacon, gott nybakat bröd, massa olika pålägg och pucko


och en sån här efterrätt...




Chokladpudding med banan, maränger och kolasås


Skrivet av Styliah Lady 2008-10-31 kl 15:53

Mirakelmakeup

Igår köpte jag ett startkit från Id makup, mineralsminket sägs vara det bästa nu, så bra att man till och med kan sova med det. Måste säga att jag är väldigt nöjd med resultatet, att jobba med löst puder är helt nytt för mig som är van vi flytande foundation. Det är lite bökigt i början att hitta rätt bland alla borstar och olika burkar men jag tror att man vänjer sig ganska fort. Tekniken är en viktig del när man jobbar med mineralmakeup så för det kom en DVD med som visar hur man ska göra för att få det bästa resultatet.



//Stylish Lady


Skrivet av Styliah Lady 2008-10-31 kl 15:35

Undvik höstdepressinen

När mörkret kommer förvinner min vilja att göra hitta på saker att göra på kvällarna, jag vill hem och jag känner mig trött så fort jag kommer ut från jobbet. Inte helt konstigt, jag sitter ju o jobbar hela dagen. Jag har dock bestämt mig för att göra någonting åt det och inte deppa ihop trots att det är mörkt ute.

För att mitt liv ska bli mer innehållsrikt ska jag börja göra 3 saker för mig själv varje dag. Dessa tre saker ska jag göra för att jag själv vill. För att jag känner för det, inte för att samhället säger att det ska vara så, jag ska försöka att inte påverkas av de yttre faktorerna. Det kan vara saker som att göra en god kopp te och sätta mig en stund och bara dagdrömma eller att jag tar en promenad för att jag känner för det. Det behöver inte vara några stora saker, utan saker som jag tycker om. Till en börja tror jag att man måste tänka på det så att det blir gjort men efter ett tag kommer det komma naturligt.

För att känna känna mig pigg ska jag:

Motionera

Träffa Vänner, aktivera mig

Planera i förväg vad jag ska hitta på efter jobbet så jag inte har ngt att göra och då åker hem

Försöka få så mycket dagsljus som möjligt, jag läste någonstans att minst en halv timme om dagen ska man ha.


//Stylish Lady


Skrivet av Styliah Lady 2008-10-31 kl 14:52

Dagens Stylish Lady provhyttsbild

Idag kände jag mig lite het i provhytten så toppen blev min. Älskar färgen. köpte också ett Sex In the City skärp som jag visar upp senare.




//Stylish Lady



Skrivet av Styliah Lady 2008-10-31 kl 13:39

Idag är det en ny dag

Idag mår jag bättre


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-10-31 kl 10:53

Blåbär

mina underbara shoser från Topshop


inväntar rätt tillfälle.

Skrivet av Styliah Lady 2008-10-31 kl 10:44

Kärlek till havet









Skrivet av Styliah Lady 2008-10-30 kl 12:18

Den ultimata klänningen

Den här såg jag igår, ska springa in på lunchen o se om den passar


 
Skrivet av Styliah Lady 2008-10-30 kl 10:30

Valet 5 dagar kvar







Nu ska jag försöka förklara det jag har snappat upp inför valet i USA. Anledningen att jag tar upp det i bloggen som mest handlar om mode och outfits är just den ekonomiska krisen som kommer att på verka valets utkast. I den ekonomiska krisen eller lågkonjukturen som det så fint kallas har USA mycket att påverka. Att vi befinner oss i en lågkonjukturen gör också att vi väljer att håll på pengarna, det påverkar ju vår shopping.

Vem skulle jag då rösta på Obama eller McCain? Barack Obama stödjer demokraterna och John Mcain republikanerna. Obama är 47 medan MaCain är 72 år.  Vem representerar folket mer?!


Obama röstade mot Irakkriget och vill dra tillbaka trupperna så fort som möjligt, McCain röstade för kriget och han stödjer den militära upptrappningen i Irak.  Jag kommer själv från ett krig och jag vet att människor får lida för det, det har aldrig varit bra med krig om man ser till historia.


Sjukvårdsföräkringen i USA är ju väldigt annorlunda från den svenska. Blir man sjuk i USA kan det i slutändan bli väldigt dyrt. Obama främjar subventionerad privat sjukförsäkring för alla medborgare och anser att det ska vara obligatoriskt för barn. McCain är helt emot och han förespråkar konkurrens för att sänka kostnaderna. Visst med min bakgrung som nationalekonom har ju McCain helt rätt konurrens är det enda effektiva medlet för att sänka kostnaderna för medborgarna, men ska sjukvård också vara något som man ska göra pengar på?!


Vad vill de göra åt finanskrisen då? Obama vill att de 700 miljarder dollar som ingick i krispaketet kommer tillbaka. Vill satsa pengar på nya infrastrukturjobb. McCain vill åt andra sidan sänka energikostnaderna genom att öppna upp landets oljereserv. Vilka räknas som landets?! Även de i Irak och resten av Mellanöstern eller? Har också föreslagit att sänka bolån och erbjuda bättre ränta.


Vad gäller brott så stödjer Obama dödsstraff för de allra grövsta brotten. Han anser att rättsystemet kan vara orättvist och vill minska vapeninnehavet. McCain är för dödsstraff och hårdare straff, han vill inte ha ngn ändring i dagen vapenlagar.


Invandringsfrågan då?! Obama stödjer gästarbetare, vill bötfälla illegala invandrare men tycker därefter att de ska få möjlighet att bli legala. Vill ha staket mot Mexiko. Han stödjer gästarbete som innebär att lönerna kommer att sjunka, fler vill jobba bidrar direkt till att den som vill ha minst betalt får jobbet. McCain vill stärka skyddet längs gränserna, han vill också att illegala invandrare ska kunna bli legala. Också han vill ha staket mot Mexiko.




Skrivet av Styliah Lady 2008-10-30 kl 10:05

Bättre sent än aldrig

Veckan har artat sig, redan onsdag och jag har nu Vista installerad på datorn. Allt nytt med nya sätt att lägga upp mina mappar på så då är det bra läge att strukturera upp resten också. Vista funkar hur bra som helst på min dator, än så länge älskar jag det, så snyggt med alla nya funktioner



//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-10-29 kl 15:43

Onsdagens Stylish Lady Outfit

Idag har jag varit på kurs andra och sista dagen, måste säga att den var väldigt givande. Det var en projektledarkurs inom företaget. Det är verkligen viktigt med lärare som kan lära ut och som jobbar eller har jobbat med liknande arbetsuppgifter. De har så mycket lättare att förklara hur det funkar i praktiken. Idag blev det en del praktiska övningar som gick väldigt bra.





Närbilden o så baksidan


Jeans- Replay

Skjorta- H&M

Skärp- Från en klänning

Stövlar- Från Bratislava


//Stylish Lady


Skrivet av Styliah Lady 2008-10-29 kl 15:37

Tisdagens Stylish Lady Outfit

Glömde visst visa gårdagens outfit, så här kommer den...



Skor- H&M

Jeans- Acne

Skjorta- Levis

Trenchcoat -H&M

Väska- Frist & Co

Sjal- Cubus


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-10-29 kl 15:20

Frissandax

Såhär vill jag se ut i håret igen, sist jag var hos frisören blev jag jättenöjd. Han var världsbäst på att föna håret också. Nu måste jag boka en ny tid för utväxten


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-10-28 kl 23:05

Söndagens Skönhetsmässa

I söndags var jag på skönhetsmässan och kollade läget. Måste säga att det fanns mycket skräp men få bra saker. Det fanns det information och representanter från hårsalonger, nagelskulptörer, massörer, plastikoperationskliniker, tandblekning, smink och mer. Mycket unga tjejer och inte alls så välfyllda goodibags tyvärr.




Skrivet av Styliah Lady 2008-10-28 kl 15:37

Världens bästa svägerska

har börjat blogga, gå in o kika. Hon är matte till Nico i min blogg sen är ju hon het att titta på också. 


www.metrobloggen.se/Superkickan

Skrivet av Styliah Lady 2008-10-28 kl 15:24

Hundvakt

Min helg har varit väldigt lugn, fredagen spenderade jag hemma i soffan med god mat, film och mys med pojkvännen.

I lördags var vi hundvakter en stund till världens sötaste Nico medans matte och husse roade sig. Han ville varken äta eller dricka de första timmarna han spenderade hos oss, det var nog hans sätt att visa att han var missnöjd. men så funkar det inte hos mig, ett bra tips som funkar på hundar(Nico) är det som funkar på små barn. Få de att tro att man äter deras mat med stor förtjusning tills de till slut inte kan hålla sig längre...observera att jag inte åt av hundmaten.

//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-10-28 kl 15:08

Känner du dig lite hängig

ta och skaffa dig då en sån här rumplyftare...sexigt!


Skrivet av Styliah Lady 2008-10-24 kl 16:35

Leopardmönstrat går aldrig ur

Glömde lägga upp bild från lördagens outfit. Man kan säga att jag var overdressed, men mig gör det inget, har inga problem att ha klänning även om ingen annan i sällskapet har det. Till denna klänning hade jag ett par svarta öppna skor, inte de här på bilden alltså.


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-10-24 kl 15:06

Torsdagens Stylish lady Outfit

Igår hade jag det här på mig efter flera om och men. Efter jobbet mötte jag upp en kompis och vi var förbi en visning för Dyrberg/Kern och kläder från black collection. De bjöd på vin och lite tilltugg. Vi gick sedan till Spisa hos Helena och tog oss någonting att dricka. Efter ett tag fick vi sällskap av våra respektive. Supertrevlig kväll.



Självklart Dyrberg/Kern smycken dagen till ära


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-10-24 kl 15:00

Löning

Idag är det löning för de flesta, undrar hur många som kommer att försöka muntra upp sig i höstmörkret med shopping.


Skrivet av Styliah Lady 2008-10-24 kl 12:01

Drömmer mig bort

Efter att datorn chrashade igår så har jag fått en lånedator. hoppas att de kan fixa den så att jag inte förlorar all information, har som tur gjort back-up på bilder.


Idag har jag siktet inställt på de här skorna från Topshop. Har dem undanlagda och jag tror att jag slår till. Har tyvärr ingen bra bild så jag jag tog den här från hemsidan, där fanns de bara i grått men de jag vill ha är i kornblått, med guldklack. Färgen påminner om hjärtan och pilarna på bilden.





Tänk er de här skorna till den här playsuitsen....



//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-10-24 kl 11:47

Olika outfitts till olika tillfällen

Här kommer lite förslag på hur ett plagg kan vara kärnan till flera olika outfits till olika tillfällen,.

Här är nyckelplagget en rutig klänning, jag har en liknande, men den är figursydd hela vägen. Ett tips är att använda ett svart skärp för att markera midjan.










Svart bälte. Jag har en liknande blå klänning som jag har haft på mig utan skärp, men nästa gång kommer jag matcha skärpet till skorna.













Svarta jeans är en favorit för mig, just nu har jag ett par från Acne och ett par Tiger. Det finurliga är att det mesta passar till. En tunika eller en kort topp och klack så outfitten klar.



Älska den vita väska från Karen Millen










Turkos topp i chiffongtyg funkar super på jobbet med ett linne under och vill du gå ut och känner dig mer vågad bär den då med en färgglad BH under.











Nu är inte randigt en favorit, men bär man det till rätt kläder kan det bli supersnyggt.









//Stylish Lady





Skrivet av Styliah Lady 2008-10-23 kl 15:17

Flyga drake

Nu har jag äntligen läst ut den, och nej jag ska inte berätta hur den slutade eller överhuvudtaget vad som hände bara att jag kan varmt rekomendera den. Jag fällde några tårar i slutet, inte för att det är någonting konstigt med det för att vara jag, jag gråter jämt till filmer och böcker.

Nu ska älskling få läsa den och sen vill jag att vi ska se filmen också. Antagligen blir man besviken över filmen, för ens egen fantasi är alltid bäst men eftersom boken är skriven efter filmen så kan det bli spännande.

Nästa uppdrag är inte lätt, blir till att hitta en bok i samma klass och det snart för det är så tråkigt att åka tunnelbana....


 
Skrivet av Styliah Lady 2008-10-23 kl 11:52

Fetma

Såg ett program igår om tjocka barn och vuxna i USA och det skrämde mig. Vet ni att staten Mississippi är bebodd med flest tjocka människor i hela USA. I de fattigare områden finns det inga snabbmatställen som inte erbjuder friterad mat, de friterar till och med Snickers, som att den i sig inte är onyttig nog. Portionerna är enorma och ett äpple kostare en dollar, lika mycket som en portion chicken wings. 


De som har mer pengar kan välja bättre mat, skaffa hjälp med att hantera barnens ätande och de har råd med gymkort och till och med personligtränare. Men vad ska de fattiga göra? De blir bara fetare. Är det statens fel eller ska man ta ansvar för sitt och sina barns intag?! Jag säger både ock. Staten kan exempelvis sluta servera friterad mat i skolorna, de kan sänka priset, moms och skatt på nyttig mat som fruk och sallad och höja priset på onyttigheterna. Men visst finns det en efterfrågan så finns det förr eller senare ett utbud, för som vi vet så styrs ju marknaden av just utbud och efterfågan. Individen måste ändå ta ansvar och jag antar att det blir svårare när fetma är accepterat, kläder säljs upp till storlek 72!!! Man är ju inte ensam. 


Jag säger bara, sköt om din kropp, ta vara på den goda och nyttiga maten. Har du bestämt dig för att gå ner eller upp i vikt se då till att fullfölja planen fullt ut och inte jojjobanta som Tara Reid





Skrivet av Styliah Lady 2008-10-23 kl 11:42

Love till alla

Jag sänder ut lite kärlek till er alla. 


Skrivet av Styliah Lady 2008-10-22 kl 17:05

Mina långa jeans

Imorse var jag nära på att ta på mig min jeans med bootcut och hög midja, men kom på att jag hade ett viktigt möte idag som för övrigt gick bra, känns riktigt bra att ha någonting klokt att säga till om när man sitter i ett rum där jag definitivt är yngst och en av de få kvinnorna. Så det blev kjol, skjorta och pumps. Får se till fota outfitten.




Här är bilden från en annan dag då jag hade de, riktigt snygga men tyvärr inte så mycket jobb.


Bild på Victoria Beckham m, fl. Här ser man tydligt hur mycket hon skilljer sig i mode och kläder i jämförelse med andra kändisar. Hon gör skillnad. Hennes matchning är helt klart snyggast.



//Stylish Lady


Skrivet av Styliah Lady 2008-10-22 kl 16:46

Ansiktsbehandling

I eftermiddag ska jag på en form av ansiktsbehandling på Linnegatan, Salong Tid. Jag ser verkligen fram emot den och tror att det kan förbättra min hy i ansiktet.



En syrabehandling med fem olika alpha- och betasyror. Behandlingen arbetar på att förbättra hudkonditionen, minimera linjer, återfuktar huden, porsammandragande, reglerar talgproduktionen (vad det nu är) och dämpar rodnader. Inklusive en värmande inpackning av huden med hyaluronsyra och c-vitamin. Huden får en intensiv återfuktning och "plumar" upp linjer och rynkor. Huden blir len, mjuk och strålande. Rekomenderas av salongen till alla som på allvar vill motverka linjer. Enstaka behandling eller en kur om 4-5 behandlingar, beroende på hudtyp. 1 gång/månad.



Imorgon och framöver informerar jag om hur det har gått och säkerligen om alla krämer som de lyckas sälja på mig.


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-10-21 kl 16:01

Hösten är vackert

Jag uppskattar hösten idag mycket med än jag gjort det de tidigare åren. Det är vackert när solen skiner. Man kan ta en långpromenad och man får vara lat, längta hem och dricka te framför TVn.


Här är en bild över utsikten från mitt kontorsfönster.

//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-10-21 kl 15:26

Dagens Stylish Lady Köp

Idag på lunchen var jag förbi några affärer, köpte den här lilla kjolen. Överdelen ska jag fundera på. Båda kommer från H&M. 





//Stylish Lady


Skrivet av Styliah Lady 2008-10-21 kl 14:53

If I were a boy

tube.com/v/EsKB7SWCVjQ"



If I were a boy
Even just for a day
I'd roll outta bed in the morning
And throw on what I wanted then go
Drink beer with the guys
And chase after girls
I'd kick it with who I wanted
And I'd never get confronted for it.
Cause they'd stick up for me.

If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man.
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed


If I were a boy
I would turn off my phone
Tell evveryone it's broken
So they'd think that I was sleepin' alone
I'd put myself first
And make the rules as I go
Cause I know that she'd be faithful
Waitin' for me to come home (to come home)

If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man.
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted (wanted)
Cause he's taken you for granted (granted)
And everything you had got destroyed
It's a little too late for you to come back
Say its just a mistake
Think I'd forgive you like that
If you thought I would wait for you
You thought wrong


You know when you act like that
I don't think you realize how it makes me look
or feel

Act like what
Why are you so jealous
It's not like i'm sleeping with the guy
What

What
I said yo
Why are you so jealous
It aint like I'm sleepin with the girl

 But you're just a boy
You don't understand
Yeah you don't understand
How it feels to love a girl someday
You wish you were a better man
You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Cause you've taken her for granted
And everything you have got destroyed
But you're just a boy

Skrivet av Styliah Lady 2008-10-21 kl 09:22

Friends

The pursuit of happiness is the chase of a lifetime! It isnever too late to become what you might have been.



Life is too short to wake up with regrets. So love the people who treat you right. Forget about the ones who don't. Believe everything happens for a reason. If you get a second chance, grab it with both hands. If it changes your life, let it. Nobody said life would be easy, they just promised it would be worth it.


Friends are like balloons; once you let them go, you might not get them back. Sometimes we get so busy with our own lives and problems thatwe may not even notice that we've let them fly away. Sometimes we are so caught up in who's right and who's wrong that we forget what's right and wrong. Sometimes we just don't realize what real friendship means until it is too late. I don't want to let that happen so I'm gonna tie you to my heart so I never lose you.


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-10-17 kl 13:26

Tänker på efterrätt

Just nu sitter jag och tänker på gårdagens goda efterrätt. Chokladtårta med vaniljglass. Som vanligt hinner jag inte komma på att fota innan den går åt.




//Stylish Lady


Gårdagskvällens Stylish Lady Outfit

Igår kväll hade jag det här på mig.

Stövlar- köpta i Bratislava

Klänning- Gina Tricot


 

//Stylish Lady


Skrivet av Styliah Lady 2008-10-17 kl 11:08

PANG PANG

Vem där?!


//Stylish Lady


081016

Idag firar jag och min pojkvän 1,5 år tillsammans och ja vi ska fira med middag. Tycker att det är viktigt att man uppskattar varandra och hittar anledningar till det i vardagen även om de är små. Något som vi gör är att varje månad den 16:e smsa varandra eller påminna varandra om att det är den 16:e. ikväll ska vi ut och äta middag. han har bokat bord och valt ställe vilket jag tycker är fint gjort. 


//Stylish Lady


Min nya pälsjacka

Igår köpte jag en päls. Har redan en sedan förra året men färgerna och lägen skiljer sig. Denna går mot grått och är kortare, pälsen från förra året går i bruna nyanser och går ner till knäna.

Här ser ni att jag kan göra två saker samtidigt, prata i telefon och fota


Till den har jag en grå pennkjol fån Topshop och skor från Zara.


Vad gäller äkta och oäkta päls har jag en ganska tvådelad syn. Jag har både äkta pälsar och oäkta. Tycker att det är synd om djuren, men ska jag neka till äkta päls så ska jag neka till läder också.


//Stylish Lady


Skrivet av Styliah Lady 2008-10-16 kl 15:05

På jakt

efter en jeanskjol, gärna en som den här nedan, ljus och sliten. Kan tänkas vara en lätt match att hitta men har enbart hittat denna från Topshop och jag har letat till och från i några månader. Jag vet att jag är ute i helt fel tid också, vi går mot mörkare och dessutom icke kjoltider men jag vill ha ändå! Någon som har tips?



//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-10-16 kl 11:48

Jag är ingen slit o släng

Har ni som jag kläder i garderoben som hänger kvar med prislappen på? Jag har den här kjolen från Topshop. Köpte den när den kom i butik, precis innan sommaren. Det är inte det att jag inte tycker om den utan jag vet inte vad jag ska ha den till. När jag köpte den hade jag massa idéer och den kändes jättefin på men varje gång jag tar på mig den hemma, blir jag lite besviken och tar något annat istället. 

Tyget är helt underbart, tjockt och glansigt. Den ska sitta i midjan så den blir ganska pluffig och kort. Svårburen men helt underbar. och självklart är den i den bästa färgen... ROSA


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-10-16 kl 11:39

D&G klänningen

Just den här klänningen har jag prövat i NY och senare i sommras fick jag känna på den i D&G butiken i Venedig. Den ville jag köpa i NY, men då skulle ju hela semestekassan gått åt, men visst är klänningen helt underbar?! Finast hade den varit på mig tror jag :)


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-10-15 kl 13:52

Låt mig presentera NICO

Visst ser han farlig ut?! Det är nog tanken som slår många när de ser honom, det var även så jag såg på kamphundar men efter att ha träffat Nico har jag fått en annan bild. Han är riktigt snäll och litar blint på sin matte. Allt handlar om ägaren, hur behandlar man sin hund, det låter ganska självklart men det är tyvärr inte alltid så.

Kamphundar har tyvärr fått dåligt rykte. Jag tror inte att hundars avsikt är att skada någon männinska eller ett barn men men de reagerar när de blir rädda.  En hund måste ha bra självförtroende för att kunna vara lugn, egentligen precis som vi människor.


//Stylish Lady



Skrivet av Styliah Lady 2008-10-14 kl 15:58

Tisdag- Dagens Stylish Lady Outfit

Idag har jag nya skor, dessa är lite annorlunda än vad jag brukar ha, de har lite bredare klack men jag tycker att de funkar jättebra till jobbet.


Skor - H&M, 349:- Köpte de igår på Hamngatan så om du gillar de passa på tycker jag, de fanns även i brunt.

Kjol -Zara

Topp- Zara


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-10-14 kl 15:42

Äntligen Träning

Igår tränade jag för första gången på länge. Jag älskar ju att göra det, varför har jag glömt det?!

Jag körde igång första träningspasset ganska lugnt

Började med 30 minuter rask promenad, nivå 7,6 på löpbandet. Sedan blev det intervallträning i 15 minuter, 30 sekunder löpning på nivå 13-14 och 30 sekunder vila på nivå 7,5. femton intervaller om 30 sekunder förutom den sista då jag sprang allt jag hadde i 1 och en halv minut. älskar att ta ut mig. Efter det blev det strech och lugn promenad hem.

Får komma igång med träningen nu, det är ju så skönt.


Sporttoppen är från Casall

//Stylish Lady


Skrivet av Styliah Lady 2008-10-14 kl 10:46

Ibland blir jag Imponerad

Tänker på en kompis som befinner sig i Sydafrika just nu. Hon har bokat upp massa roliga saker att göra, safari, simma med hajjar och allt möjligt roligt men det som imponerar mig är att hon ska göra allt det där själv. Visst, för många är säkerligen första tanken att det är tråkigt men om man tänker igen, en resa där du bara får umgås med dig själv, lära känna dig själv. Det är modigt och jag vet att hon är en självständig och modig kvinna. Innan min resa till NY denna sommaren trodde jag nog att om jag skulle resa någonstans själv så skulle det skulle det bli till någon solig strand, inte allt för långt bort, säkerligen med all inclusive. Men så var det inte, när jag befann mig själv i NY utan hotell bokat och ingen karta växte jag in i situationen. Jag reagerade annorlunda och tag ansvar. det jag märkte var att jag inte alls har så dåligt lokalsinne som jag trodde. Ser verkligen fram emot att höra alla detaljerna när du kommer hem.


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-10-13 kl 17:34

Drömklänningen

Den här klänningen är bara sååå nice



//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-10-10 kl 16:08

Jag blev arg

Glömde berätta om min morgon på tunnelbanan till jobbet. Det värsta jag vet är när manniskor smaskar. Inte nog med att jag ogillar att åka tunnelbanan då man måste trängas med massa folk och känna vad de har ätit för middag dagen innan utan jag måste höra de smaska på sitt tuggummi. Jag går på tunnelbanan och ser en plats, tar fram min bok som för den delen är riktigt bra, och börjar läsa, nu är det några stationer kvar tills jag ska gå av innan jag hör det äckliga ljudes...smask  smask För guds skull vi sitter i ett gammalt tåg där man knappt kan höra sina tanka...




Smaken var melon.


//Stylish Lady



Skrivet av Styliah Lady 2008-10-10 kl 15:37

Jag har shoppat

Idag är det en bra dag, en sån dag då allting man prövar sitter som gjutet och man hittar olika tillfällen som man skulle kunna ha kläderna på. Den här toppen är perfekt en dag då jag ska ut efter jobbet, bara att ta av sig kavajen, den här klänningen funkar så bra till den festen och den här...visar upp mina köp senare, speciellt lycklig är jag över en av klänningarna så jag köpte den i två olika färger.


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-10-10 kl 15:23

Klackar till barn

Om jag någonsin får en dotter så ska hon få ett par rosa.




Jag fick ett par av min mamma riktigt höga italienska steletto när jag skulle ta studenten och gå på bal. Hennes krav var att jag skulle lära mig att gå innan jag fick använda de utomhus, så rätt så rätt! I över en månad trippade jag omkring i mitt rum på min rosa heltäckningsmatta och lärde mig gå. Sedan dess går jag ingenstans utan höga klackar.


Tack mamma för skorna och balklänningen som du sydde klart natten innan balen



//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-10-10 kl 15:10

Lättförtjänta pengar

http://%20http//www.market2member.com/invitation.jxp?uid=ef4953d9-6b6c-49be-b072-8241204c43e5


Tjäna 500 kr på bara några klick och det är helt gratis så gå in här och bli medlem, och ta hem alla gratispoäng. I love free stuff :)


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-10-10 kl 11:12

Stylish Ladys Casual Friday

Vilket betyder "dress down Friday". Idag har jag på mig en grå vanlig t-shirt med strass till det har jag mina seven jeans och gråa pumps till. Enkelt och fredagsaktigt. På fredagar får man gå såhär på jobbet tycker jag, det ska synas att det snart är helg, dessutom har jag inga möten idag och då är det bara att passa på.


 

Önskar er en glad fredag

//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-10-10 kl 10:23

Inspiration

Den här bilen är helt perfekt, precis såhär vill jag gå klädd till jobbet i höst.


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-10-09 kl 15:46

Nytt från helgen

Här är ett av de par skor som jag köpte på minisemestern i helgen. Lyckades pruta halva priset innan jag ens själv blev medveten om vad jag höll på med. Hade ju köpt de för fullt pris också. Undrar om det ligger i min natur.



//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-10-09 kl 10:30

Borsta tänderna bör man annars dör man

Så här såg jag ut imorse när jag borstade tänderna. Har upptäckt att det finns en ickeskakfunktion i min kamera så jag hoppas att bilderna framöver inte kommer att vara lika suddiga.

Idag har jag ljusrosa läppstift på läpparna, tycker i vanliga fall att tändera ser gulare ut då men inte idag. Kan det vara så att tändernas färg skilljer sig från dag till dag eller är det bara att jag inte har druckit rött vin på väldigt länge??? För länge tror jag.


//Stylish Lady


Skrivet av Styliah Lady 2008-10-09 kl 10:24

En ny drinkfavorit

I helgen fick jag smaka på en ny drink, Kiwi och massa annat gott innehöll den. Den fick vi på en club i Bratislava. Jag skrev av ingridienserna men et ju inte hur mycket av varje den ska innehålla.

 I vanliga fall skilljer jag mig från majoriteten gällande drinksmaker. Älskar alla former av glassdrinkar och White Russian är en av favoriterna. Om ni som jag älskar glassdrinkar kan jag rekomendera Vampire Lounge på Östgötagatan. En härlig inredning får man på köpet.


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-10-08 kl 16:11

Dagens Stylish Lady Outfit

Idag är jag glad, mycket glad. Bär på en liiiten hemlis.

Pumps- ZARA

Jeans- Acne

Polo- Topshop

Jacka - köpt i Bratislava







//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-10-08 kl 15:54

Diamanter

En sak är säker; jag älskar diamanter


...och skor!

//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-10-08 kl 15:17

Skoförvaring


Undrar om det här kan vara något som löser mina problem med att förvara skor. Ser ju bra ut och det verkar vara bra översyn på skorna men var ska jag förvara själva hjulet då. Det blir lite att lösa ett problem men samtidigt skapa ett nytt. Kanske får bli skolådor i källaren och ett fotoalbum med kort på alla skor i alla fall.


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-10-08 kl 10:20

Min helg i Bratislava

En härlig weekend i Bratislava. Perfekt resmål om man inte vill känna sig skylldig att behöva se allt. Staden är nog inte större än Götet. Men vi var nära på att missa hela resan.

Flyget skulle gå 14.10 från Skavsta. Klockan 12 skulle vi mötas vid Västra Skogens tunnelbanestation, 20 minuter senare blir jag upplockad av en pojkvännen! Allt är lugnt men vi måste skynda oss. Jag ska då ta o checka in oss i bilen... fyller i alla uppgifter, passnummer, namn, passets utgångsdatum och ser när jag kommer till sista punkten att det står i rött ONLINE CHECK IN LATEST 4H BEFORE DEPARTURE. Shit! Vi har ju inte ens en skrivare i bilen. Vi ringer till kundservice och betalar samtalet som kostar 15 sek i minuten utan att få ngn hjälp. Shit igen! KÖR

Västra Skogen - Skavsta 40 minuter (ni som är som jag och inte vet hur långt det är kan jag förklara att vi fick åka ganska fort) och att tillägga det var mycket trafik på väg ut från Stockholm.

Vi glider in på på flygplatsen, skakiga men glada, går förbi check in och säkerhetskontrollen sätter oss i baren o andas ut. Vi klarade denna färd utan att börja bråka! En öl och ett klas vin, tack!




Vilken underbar service vi fick från vår söta flygvärdinna! Han var nog lite betuttad och det var inte i mig


den söta flygvärdinnan


Skakig taxifärd


Nyshoppat, kappa och stövlar

Förrätten


efterrätten, blev inget kort på varmrätten



hemgång, snygg hållning









asså aha, kameran är framme, dåså


Vem sa att det inte fanns shopping, en sak är säker, där vi befinner oss där finner det shopping. Dax att göra ännu ett köpcenter



posar lite innan avfärden



In action


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-10-07 kl 16:29

REA på ASOS

Vad sägs om det här erbjudandet, 20% på vissa skor och 20% på viss denim på Asos. Kika in vet ja!


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-10-07 kl 09:28

Våga bära mössa

Har inte visat upp min mössa från igår.


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-10-02 kl 16:22

590 kr för en synundersökning

Japp, då fick jag betala 590 kr för en linsundersökning hos min optiket på Synsam. Det är ju helt galet anser jag. Det är ju ändå dem jag går till och nu ska jag betala ngn form av årlig avgift för att de ska stå till tjänst om jag behöver hjälp med någonting. Men VA?! Ska de inte göra det ändå. Nu känner jag i och för sig att jag gör lite som medierna, skriver något i rubriken sen skriver jag förklaringen i texten men ändå. Jag var där max en halv timme och trodde att jag skulle betala mindre än en vanlig undersökning ens. i början på veckan var jag inne och klagade på att jag såg dåligt och att jag inte hade fått rätt styrka och då tar de betalt för den tjänsten och massa extra. Är det det de menat att de står till tjänst med. Nä jag blev ganska förbannad och sa nu har ni förlorat en kund....och som svar får man det var ju tråkigt. Bra människor det finns som jobbar inom serviceyrken. Jag säger bara GUBBE!!!


Jaja jag tror jag ser bättre nu iaf, tur det.

//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-10-02 kl 16:01

Dagens Stylish Lady Outfit

Imorse var det ingen bra morgon för mig. Det ser jag verkligen nu på bilderna. Här nedan är den mest muttra bilden på mig.




På den här bilden ser det ut som att jag är på väg att slå ngt.


inte alls meningen.


Nu ska jag springa på synundersökning, glömde visst att jag hade tid halv 12 idag men de var snälla nog att boka in mig igen.


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-10-02 kl 14:53

20% OFF på Topshop

Missa inte Elle-kväll ikväll på Topshop Gallerian. Efter stängning bjuds det på dricka och snacks och 20% off på allt, kläder, skor, väskor, smycken JA ALLT.  Själv får jag se om jag hinner dit, har ju en gång i tiden jobbat där och det var galet kul när det var mycket folk, vilket kaos det kunnde bli. Vi klädde upp oss och släppte in allt folk, de var som tokiga, sen när allt folk gick och vi stängde igen dörrarna festade vi på rester som fanns kvar av all dricka. Numera är det Sook som alla går till om de vill till just Topshop, men inte jag, Gallerian är min favorit.


Annars ska jag titta på en lägenhet, en riktigt fin vindsvåning ikväll, kan det inte vara 20% off på den också...ohhhhhhhhh


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-10-02 kl 14:20

Skynda Skynda

o köp. Här ser vi en kopia på YSLs steletto som kostar 6800 kr om de ens kan få tag på den.  Topshop säljer den för betydligt rimligare pris, 1500kr. Men visst YSL är YSL och Topshop är Topshop.

YSL med inbyggd platå



Topshop


//Stylish Lady


Skrivet av Styliah Lady 2008-10-01 kl 15:29

Roland Mourets powerdress

Kan det vara den nya älsklingen som många lågprisbutiker kommer att kopiera?

Jag vill ha den i vitt, skulle vara supersnygg till jobbet.


Här har ni från vänster till höger

Beyoncé Knowles

Heidi Klum

Dita von Teese

Jennifer Lopez


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-10-01 kl 15:21

What a man, What a man, What a man


Vilken kille han är den där John Galliano som har skapat de här underbara skorna för Christian Diors vår och sommarkollektion. Mycket roligare än såhär blir det inte att gå i högklackat, vackert, galet men med stil och finess. I like!


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-10-01 kl 15:10

OSA vad betyder det egentligen

Idag är det sista dagen att OSA JA eller NEJ till ett bröllop den 7.e januari. Detta par träffades under högskoleskoltiden, de förlovade sig ganska snabbt och ska nu gifta sig. Det blev precis som de sa, "vi gör någonting kul nu när man är student och så gör vi något kul när man har börjat jobba".


Ska bli riktigt kul att få träffa alla vänner som jag pluggade med. Undrar om det blir samma fest som det blev på Kåren eller om vi har mognat sedan dess, det var ju trots allt flera år sedan jag tog examen, sisådär tre år sedan jag flyttade till Stockholm för att forsätta plugga och lämnade småstadslivet med allt vad det innebar. Vi ekonomer hade galet roligt under den tiden, festade varje helg och pluggade 8-16 varje dag i biblioteket, efter det var det gymmet, ja alla gjorde så och alla kände mer eller mindre till varandra. Vissa platser i biblioteket var i hemlighet utsedda som spanplatser, där satt man o spande vissa dagar och vissa dagar. Sen fanns det platser som i tysta rummet där man satt under den tiden då man inte ville bli störd. Att studera i en storstad innebär att man inte har samma gemenska.

Så nu vill jag klargöra vad OSA står för. Det betyder "Om Svar Anhålls", det är en gammaldags formulering och ingen fråga. Jag inbjudare anhåller eller vill att du gäst ska svara på. OSA innebär att gästen ska svara Ja, tack eller Nej, tack. man måste alltså svara. Så när det är utrett kan jag fortsätta jobba.

//Stylish Lady


Skrivet av Styliah Lady 2008-10-01 kl 14:34

Ut o resa

Känner att jag behöver komma bort från vardagen och bara få en annan miljö. Det ska jag också få göra. I fredags bokade vi resa till Bratislava över helgen, varför Bratislava fråga mig inte men jag ser jättemycket fram emot det. Vet inte så mycket om staden eller landet men det ska upptäckas och förhoppningsvis får jag se denna gubbe. Läste att det är Bratislavas symbol.

Nu är det bara att hoppas på fint väder, tyvärr verkar det inte bli så just denna helg. Helgen som var var temperaturen uppe på 20 grader.


Fredag

mest molnigt lätt regn

Natt: 7°C  Dag: 10°C

Lördag

vind minskande molnighet småregn

Natt: 4°C  Dag: 12°C

Söndag

mycket moln

Natt: 2°C  Dag: 16°C




Härligt det ser ut va? Blir till att packa rätt tjockt tror jag.


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-09-30 kl 16:52

Tisdagen Stylish Lady Outfit

Dagen består av jobb, mycket att göra dessutom var jag hemma några dagar från jobbet förra veckan, det är säkert första gången någonsin som jag stannar hemma. Har nog inte en enda sjudag sedan tidigare. När jag tänker efter har jag inte varit hemma från skolan heller vad jag kan komma ihåg. Skönt var det men det är skönare att vara frisk och ha livet på rätt spår igen.  


Ser ni min skogarderob i bakgrunden? Ska försöka ta bättre bilder íkväll.

Skjorta H&M


Svarta lackpumps


Snygg volang på kjolen, Topshop



Svarta mockahandskar från förra året duger bra även i år.


//Stylish Lady



Skrivet av Styliah Lady 2008-09-30 kl 16:27

Tror jag säger Nej Tack

I går i Metro fick jag se bild på Viktoria Beckhams nya skor. Väldgt speciella och ser väldigt klumpiga ut. Ingenting som jag kommer att kopiera.


//Stylish Lady


Skrivet av Styliah Lady 2008-09-30 kl 11:31

Måndagens Stylish Lady Outfit

Glömde visa upp gårdagens outfit. Skor Zara och kjolen kommer från Topshop.




Till det matchade jag grå topp och väst från H&M.


//Stylish Lady


Skrivet av Styliah Lady 2008-09-30 kl 11:05

Lördagens Stylish Lady Outfit

Pendeltåget hem från en 30års firande blev en ny erfarenhet. Många kort blev det just i väntan på tåget. Hade en Zaraklänning köpt i Tallin och min sanart uttjatade stövlar från Topshop. Dax att ta upp skorna från källaren.





Kul hade jag!


//Stylish Lady





Skrivet av Styliah Lady 2008-09-30 kl 10:58

Äntligen

Nu har jag äntligen hittat den. I NY blev jag förälskad i en fransk kedja som finns att beställa från nätet. Älskade alla deras kläder och skor och väskor...ja ALLT. Det var inte svårare än bebe.com

Nu ska jag ta reda på hur jag ska klicka hem godskerna, om de nu skeppar till Sverige eller om jag får fixa det på ett annat sätt.



//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-09-29 kl 22:14

Hugh Hefner here I come!

Man kan ju undra vem hotellet som jag ska bo på i helgen har fått sin inspiration från. Fint är det det





//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-09-29 kl 20:53

Bildblogg

Tror jag ska satsa på en bildblogg istället, en bild säger ju mer än tusen ord trots allt och ni skulle bara veta hur långt tid det tar för mig att skriva tusen ord... och ja ska börja ta mer kort med digitalkameran. Har en hel del men eftersom den är hemma får jag göra det senare ikväll, men helgens bravader utlovas.... nu ska jag ner till Kista o käka...tror det blir sushi idag.

Hände något konstigt med mig förra veckan, åt 4 pizzor o det brukar jag annars sprida ut på 1 år. Ibland händer det!

Skrivet av Styliah Lady 2008-09-29 kl 17:57

En Dag Förra Veckan

Toppen har jag även i svart. Snygg till kjol som slappa jeans. Här har jag den till ett Levis och klackar från Mixage.



//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-09-29 kl 17:45

Den nya kavajen

Liknande kavajer har man kunnat se lite överallt. Denna kommer från H&M, tror dock att det är en liten upplaga (om det nu är möjligt) men jag har sett den bara i vissa butiker. Passar till jobbet då den bryter av den svarta tråkiga kostymen med detaljer.


//Stylish Lady



Skrivet av Styliah Lady 2008-09-29 kl 17:40

Bra för självförtroendet

Visst kan Gina Tricot modellen o Brittan ha en dålig dag utan sömn men visst är det kul o få gotta sig i att de också kan se ut som stryk. Sen hur mycket som är retusherat på dessa bilder avgör ni själva. Jag mår i alla fall liiite bättre än jag gjorde för en minut sedan.



//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-09-24 kl 20:28

Habegär

Tittade igenom gamla bilder och hittade denna från trevligt födelsedagsfirande på Skrapan i sommras. Synd att klänningen inte är en Hervé Legér, väldigt lik dock. Men den stora frågan måste ju ändå vara vad jag gör med tummen?!

Klänningen är köpt på Ms J och märket Lipsy London, tror jag betalade runt 1000 för den.


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-09-24 kl 19:18

Bild från Cafe Opera

Glömde visa upp bilden på mig från i lördags. Bilden är tagen från finest.se

//Stylish Lady


Skrivet av Styliah Lady 2008-09-24 kl 18:51

Naz...

...min mest trogna läsare! Jag tänker inte publicera alla dina kommentarer. Men tack för rättningen :)


PUSS

//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-09-24 kl 17:48

Den ultimata klänningen

Visst är det den alla vi tjejer letar efter! Vissa inför varje helg och vissa inför ett speciellt tillfälle. Jag gillar att ha kläder hemma för alla tillfällen för jag har allt för många gånger råkat ut för att leta efter ett plagg i sista stund. Då nästan alltid kommit hem med allt annat förutom det jag just skulle köpa.

Jag tänkte försöka pigga upp mig med dessa skönheter. Asos.com är en bra sida om man vill ha snygga, trendiga kläder. Kanske ska slå till?! De här fyra är favoriterna.

Den första klänningen funkar då man vill vara fin men ändå lite diskret, kanske på en fest där det finns människor i alla åldrar.

Klänning nummer två är det ultimata plagget för en fredags AW.

Silverklänningen är för en riktig partykväll. Jag älskar klänningar med bar rygg.

Den fjärde klänningen är ju bara underbar, Victoria Beckham har ju en liknande :)



//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-09-24 kl 17:29

Rosa drömmar

Ankelsko från Betsey Johnson. Älskar de rosa detaljerna, indianfransar på en sexigare skomodell och såklart att klacken är 12,5 cm...mmm


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-09-24 kl 16:24

Sugen på en banan

Då vill jag verkligen tipsa om NKs bananer, they are huge :)


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-09-24 kl 13:28

Söndagens Stylish Lady Outfit

Mysdag kräver myskläder. Här har jag pösiga Levis jeans, Guessjackan och skor från Mixage.




//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-09-24 kl 13:24

Lördagens Stylish Lady Outfit

Bättre sent än aldrig, här kommer lördagens outfit. Det blev en helkväll.


Topp - Guess

Kjol - Topshop

Stövlar - Topshop

Klocka - Omega

Armband - Hermés


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-09-24 kl 13:16

Varma mackor

Nu sitter jag i min lägenhet, kartongerna är snart uppackade men lägenheten känns tom. Jag roar mig då att experimentera med min nya Sandwich Maker, Macka med, smör, ost, pepparsalami och tomat med ett glas mjölk till är en favort.

//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-09-24 kl 12:38

Partyfredag

Helgen har varit fylld med utgång. Partyn på fredagen började med ett litet ställe på söder, där det visades vara gaykväll. Vi rörde oss vidare in mot Village där det var dans hela natten lång.

Kvällens outfit kommer här



//Stylish Lady


Skrivet av Styliah Lady 2008-09-22 kl 16:40

Min lägenhet

På söndag får jag tillgång till min lägenhet, har saknat den. Min skogarderob kommer att fyllas på och kläderna kommer få få plats i min "walk in closet".


// Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-09-19 kl 13:22

Dagens Stylish Lady Outfit

Fick en kommentar om att jag såg ut som en oplockad höna och visst kan jag hålla med om det.



Väst - Zara

Jacka - Topshop

Jeans - Acne

Skor okännda

Handskar - Gina Tricot

Armband - Hermes

Klocka - Omega

Skärp - okännt

Tunika - H&M


Skorna kommer jag inte ihåg namnet på affären som jag köpte de i. De har en guldrand och blixtlåset går i guld.


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-09-18 kl 14:19

Hårvård

Lovade att visa upp några nya hårvårdsprodukter som jag köpte när jag var hos frisören i tisdags.



KÈRASTASE Resistance - Volym schampo, har inte testat det än med sägs vara bra för mitt hår och mycket volym.


KÈRASTASE Resistance - Volume expansion, en spray som man sprayar i fuktigt, handdukstorkat hår. Börja vid roten och sen ut mot topparna. Tycker att den är bra och den luntar väldigt gott.


KÈRASTASE Nutralive - oléo-relax, silokondroppar som är bra om man stylar håret mycket. Blir inga spretiga toppar och skyggar håret mot plattång och locktång.


//Stylish Lady


Skrivet av Styliah Lady 2008-09-18 kl 13:26

Längre ben

skulle inte skada. Här är världens längsta

www.aftonbladet.se/nyheter/article3331685.ab


//Stylish Lady


Dagens Stylish Lady Outfit

Idag är det stövlar som gäller. Har inte hittat några nya att inhandla i år så förra årets stövlar får duga.

Dessa är köpta i Frankfurt förra året och de funkar till det mesta.


Till det har jag en rutig kjol från Zara och en svart skjorta från Zara.



//Stylish Lady


Skrivet av Styliah Lady 2008-09-17 kl 15:09

Underfin

Hösten är här och mys hemma är då högt prioriterat för mig. Glömde visa upp att jag köpte dessa underkläder förra veckan. En ljusrosa drömm...


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-09-17 kl 11:38

Blondiner

Har blondiner roligare?! Jooo det ska jag ta reda på...

Tog fyra timmar hos frisören igår. De jobbade två stycken i slutet för att få det fint. Och visst blev det fint?! Jag är riktigt nöjd. Kommer verkligen att gå tillbaka dit igen för de gjorde precis det man önskar att alla människor som jobbar med serviceyrken ska göra.

Fick med mig några hårprodukter hem som jag kommer att visa upp.



För övrigt har jag en svart polo, med snörning i midjan och öppen rygg från TopShop och mitt älskade Hermes.


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-09-17 kl 11:25

Livet går vidare

Varje dag är inte sig lik, ibland händer det att livet får en oväntad vändning. Ibland har det något gott med sig ibland något dåligt. Så en sån här dag då allt känns rent sagt skit får jag rycka upp mig och tänka att det vänder, nu mår jag dåligt men snart mår jag bra igen. Jag kan bli lycklig.

Nästa vecka får jag tillgång till min lägenhet igen och mitt liv som länge har stannat upp kan återta rörelse. Jag är den enda som jag vet kommer följa med mig hela livet. Människor kommer o går, vissa stannar längre än andra, vissa berör medan andra fortsätter sin resa vidare. Jag har sårat och jag har blivit sårad. Jag har upplevt saker som jag säkerligen inte komme att uppleva igen men livet går vidare och en dag kommer jag att bli helt lycklig och fullbordad igen.  


//T

Skrivet av Styliah Lady 2008-09-16 kl 14:26

Det var bättre förr

Ny design på Facebook o jag fattar ingenting. Gillar det inte alls, med det säger jag

Det var bättre förr!


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-09-15 kl 16:50

Utmaning

Jag tar mig också an denna utmaning 



1. Vilken mat äter du ofta?Mackor, bröd är det bästa som finns.

2. När du är på kalas är du den där personen som sitter eller hjälper du till?Jag hjälper till, helt klart. Har nog mycket med min uppfostran att göra. Men visst har jag blivit lite latare på senaste tiden. Förresten så går jag aldrig på kalas... 


3. Var sitter du helst och bloggar?På jobbet av två skäl antar jag, inte alltid att jag har Internet hemma och att jag behöver en paus i jobbandet. Men tror däremot att mina inlägg skulle bli mer kreativa och inspirerande om jag satt i en annan miljö.



4. Köper du ofta Triss?
Nej, nästan aldrig. Pappa brukar få det när han fyller år. Idag fick jag en för att jag gjorde en kundunersökning här på jobbet. Ingen vinst men jag hoppas på tur i kärlek :)


5. Vilken stad eller vilket land har varit ditt bästa semesterminne?NY är en av dem, sen Kroatien är också en. Andra resor som resan till Iran och Sudan har jag gjort i jobbet men de har påverkat mig på ett positivt sätt och därför varit bra resor.


6. Vilken TV-kanal tittar du mest på?
När jag väl tittar på TV så tror jag att det är på kanal 5.


Klädbutik - H&M, Topshop, Gina Tricot, sen mer önsketänkande butiker

Inredningsbutik - IKEA, ROOM sen kommer jag inte på fler just nu...kanske behöver utveckla den fronten

Godis - Choklad, men absolut inte kylskåspkall


Stad - Det finns många som jag inte har besökt och många som jag vill återvända till. Vill åka till Paris, Dubai, Bangkok, Miami och L:A och vill såklart återvända till Rovinj, NY och Barcelona.  


Dryck - Har lärt mig att tycka om vatten annars Coca Cola light. Alkoholhaltiga dryck är vin, både rött o vitt. Vad gäller öl så överlämnar jag det till killarna. Drinkväg gillar jag söta sliskiga, om möjligt mjölk o glassdrinkar.


Musik - Som jag lyssnar på beror på om jag får välja eller om någon annan gör det valet åt mig. Lyssnar på det mesta men om jag ska ut o dansa föredrar jag R&B.


TV-serie - 2 1/2 män är en ny favorit, Sex in The City kan jag inte tröttna på.


Träning - Bakverk - Allt nybakat går hem hos mig, från bröd och bullar till söta smaskiga tårtor.Powerwalks och löpning.


Kaffe - Hm ja, tack men bara om någon annan ska ha. Har aldrig lyckats bli beroende av det, där rök mina vuxenpoäng. Men utan socker och med lite mjölk.

//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-09-15 kl 16:44

Får ingenting gjort

Nä det är ingen bra jobbdag för mig idag, massor med mail som ska svaras på och massa saker som ska göras. Vet inte vart jag ska börja helt enkelt.


Har i alla fall bokat tid hos frisören imorgon :)


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-09-15 kl 16:07

Johnny Logan i Stockholm

Igår var jag på Johnny Logan på Berns. Han gjorde det bra och jag är glad att jag var där. Fick höra några låtar från hans ny album som jag kommer få skaffa. Han spelade sina vinnarlåtar vilket jag blev väldigt glad över att han gjorde då just en låt är den speciella anledningen att jag gick på spelningen. Sen spelade han till min förvåning Robbie Williams låt Angels och förklarade att det var hans men nej Angels kommer aldrig att bli Jonnys låt för mig.

Efter en härlig helg på landet, med massa myspyskläder blev det dax att ta på sig finklänningen. Denna som tidagare visad kommer från TopShop.





Och så Johnny...


//Stylish Lady






Skrivet av Styliah Lady 2008-09-15 kl 14:06

Dagens Stylish Lady Outfit

Idag är det måndag och jag vet vad måndagar innebär, ny jobbvecka. Nu är halva dagen avklarad och jag visar upp dagens outfit. Har kommit underfund med att någonting måste göras åt håret. Jag vill göra det ljusare, när alla vill färga håret mörkare går jag i motsatt spår.

Vet att jag egentligen passar bättre som brunett och jag tror att vissa männinskor i min närhet kommer att få svårt att vänja sig men jag tror på att det kan bli fint ändå. Så imorgon kl 17 börjar ljusare tider.


//Stylish Lady


Skrivet av Styliah Lady 2008-09-15 kl 13:25

Sprid ditt budskap

med hjälp av Forever21.com. Här tispas jag om roliga T´s som du kan klicka hem från hemsidan om du inte har vägarna förbi USA. Priset ligger på under 20 USD så passa på innan dollarn går upp.


Riktigt snyggt och enkelt till ett par jeans.


//Stylish Lady


Skrivet av Styliah Lady 2008-09-15 kl 11:30

Helgen på Landet

Jag har haft en helt underbar helg. Att komma bort från vardagen och stan fick min helg att kännas som en veckas semester...jaa nästan i alla fall. På landet gäller gummistövlar därav dessa bilder.


Här myser jag framför brasan i min Juicy Couture



Nedan finns bilden på hur den ser dressen ser ut, har tyvärr ingen bättre bild på mig i den. Denna köpte jag i deras butik i NY men finns att köpa från hemsidan. Den riktiga färgen på dressen är mer lik på den bilden jag har på mig än på modellen nedan.





 Gäller att hitta kläder i rätt size så man inte ser ut som ett tält.

Varför inte ta den stora grenen, eller trädet....


Stuuuuuuuureplan here I come!


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-09-15 kl 10:44

Fredagsunderhållning

Maila killen på blocket.



//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-09-12 kl 13:59

OK, här är framsidan också

Tidigare visade jag dagens outfit från baksidan, nu får ni se den framifrån. Hoppas på färre elaka kommentarer...


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-09-12 kl 13:27

Ge mig fylld paprika

Gick igenom gamla bilder och hittade dessa två fantastiskt färglada bilder jag fick maten lagad till mig. Ser ni några fel? Det gör inte jag heller förutom att maten skulle ha varit i ugnen ca 20 minuter till :)  Ge mig fylld paprika någon!




NU!


//Stylish Lady


Skrivet av Styliah Lady 2008-09-12 kl 13:00

Planer för helgen

På landet kan man hjula, gå ner i brygga, klippa gräset, basta, bada eller helt enkelt som jag planerar att göra sitta inne och titta på film!!!







Bara några timma kvar... bara solen fortsätter att skina


//Stylish Lady



Skrivet av Styliah Lady 2008-09-12 kl 12:47

Här får ni min rumpa

Visst är den snygg!


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-09-12 kl 09:24

Bloggtoppen

Något är fel, jag är på plats 9642 på bloggtoppen.

//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-09-12 kl 08:44

NY "SATC" på GÅNG

Kan det vara sant är nya SATS på väg??? Hoppas hoppas



//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-09-11 kl 15:33

Dagens Stylish Lady Outfit

Idag gäller fransar. Kan tipsa om den här fransväskan från Cubus, jättebillig, 199 kr. Duger så länge den är trendig.


Stövlar från TopShop



//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-09-11 kl 15:27

Skillnad på kvinnors och mäns vänner

Igår fick jag höra en fräckis och nu ska jag försöka berätta den.

En kvinna är ute på krogen och kommer hem till sin man morgonen efter.

Mannen: Vart har du varit?

Kvinnan: Jag sov över hos en vännina

Mannen tar då och ringer upp fruns 10 vänninor och alla svarar att hon inte har sovit över hos dem.

Nu är situationen omvänd.

Mannen är ute på krogen och kommer hem morgonen efter.

Kvinnan: Vart har du varit?

Mannen: Jag sov över hos en kompis.

Kvinnan tar då och ringer upp alla han 10 vänner. 8 av dem svarar att han har sovit över hos dem och 2 svarar att han fortfarande är där.


Vad lär vi oss av det här kära vänninor?! Ljug bara ljug


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-09-11 kl 15:08

En dag ska du bli min

En dag i USA fick jag pröva den här skönheten, tyvärr åkte den inte med hem, men allt finns med på bild. På modeveckan i NY visades det upp ännu fler. Trenden är tydlig, kortare, och mestadels en axel.










Hervé Legér by Max Azria


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-09-11 kl 15:01

Du är värd allt det underbara livet kan erbjuda

Detta inlägg vill jag tillägna en speciell person, du vet vem du är och du ska veta att jag tänker på dig. Det svåra som du behöver gå igenom idag kommer göra dig till en starkare person. Du har allt det där i dig, det är jag säker på, om du är villig kommer du att få hjälp att ta fram det också.

Du ska veta att du alltid kan vända dig till mig vad det än gäller och jag kommer alltid att ställa upp. Massa kärlek till dig och lycka till idag min vän.

Love ya

//T

Skrivet av Styliah Lady 2008-09-11 kl 11:34

Dax att värma halsen

Idag på min shoppinglunch hittade jag denna, tror att det ska föreställa en halsduk, jag tänker iaf ha den i det syftet. Ändarna på den sitter ihop som gör att den sitter lika perfekt runt halsen hur stressad du än är. Denna är från H&M och kostar runt 100 sek har jag för mig.



//Stylish Lady


Skrivet av Styliah Lady 2008-09-10 kl 15:37

Dagens Stylish Lady Outfit

Vi går mot kallare breddgrader. NEEEEEJ!

Idag sen till jobbet som vanligt, men ändå tio minuter tidigare än igår. Ska jag hoppas på att en klar förbättring är på gång?!

Så för att protestera mot kylan klär jag mig i vårfärger, ljust ljust och ljust o så mittbena.

Väska- Kamelen har ni redan träffat

Jacka- Vero Moda

Skjort- H&M

Byxor- H&M

Skärp- LV köpt i NY

Skor- Guess köpta i Amsterdam

Armband- Hermes



//Stylish Lady


Skrivet av Styliah Lady 2008-09-10 kl 15:18

Träffa min kamel

Har ni fått träffa min kamel?! Här är den i alla fall? Den kommer från Egypten. Den är stel och inte så medgörlig men duger till kortare utflykter.

//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-09-10 kl 15:06

Solning och test av Coca Cola

Igår kväll blev det solning på solarieöarna. Har upptäckt ett ståsolarie nära mig och ja, efter den upptäckten tänker jag inte lägga mig i en äcklig solariesäng igen. Ståsolarie känns mycket fräshare och dessutom hade jag volymen på högsta och dansade järnet. Radiostationen 107.5 is the shit!!!


Testade också den nya Coca Cola Light med smak Vitamines och blev ganska besviken. Den var sötare (inte mig emot) men annars så märkte jag inte mycket skillnad. Har inte sett att de fortfarande gör Coca Cola med smak av lime eller citron, den saknar jag ibland. För övrigt tyckte jag om burkens form, den är mycket smalare än deras vanliga 33cl.



//Stylish Lady


Skrivet av Styliah Lady 2008-09-10 kl 15:02

Lite allmänbildning

På tal om tidigare inlägg angående asseccoarer så säger många fel i just ordet accesoaer, många uttalar det "asesoarer" fast det egentligen uttalas "aksesoarer". Why?

Min fråga lyder som följer; varför skriver man då ASSECCOARER och inte helt enkelt som det uttalas AKSESOARER?

//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-09-09 kl 17:10

FF

FöräldrarFritt fram till imorgon. Då kommer de till fina Stockholm på besök och jag har fått order om att informera att pappa ska ta med sig den största skiftnyckeln han har för att vi behöver hjälp med att sätta upp duschdörren.

"Pappa om du tror att du ska på semester så tror du fel, ta med dig den största skiftnyckeln du har för vi behöver hjälp!" (sen kan du ta med en sån choklad som jag fick när jag klarade mina tentor...)

Så nu är det gjort!

//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-09-09 kl 17:02

Hatten på

eller av, ni bestämmer! Kommentera inlägget så gör jag som ni behagar, jag kan inte bestämma mig för om det är fint eller fult.



//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-09-09 kl 16:53

Bisaker som tillför

Höll på att glömma dagens outfit. Idag är det accessoarerna som gör den. Här har jag ett par svarta byxor med hög midja, till det en blommig skjorta med puffärm. Jackan är en svart kort kavaj och skärpet i midjan tillhör en gammal kjol. Accessoarer som tillför är baskern och den oranga väskan.



//Stylish Lady



Skrivet av Styliah Lady 2008-09-09 kl 16:49

A big NO NO

Posh är en stor stilikon för mig och även om jag skulle vilja bära alla plagg hon någonsin satt på sig så vill jag inte ha den här frisyren. Jag hoppas inneligt att jag inte tittar tillbaka i bloggen någon gång under 2009 och ser att vi har samma frisyr. Nä den här hårtrenden får ett stort NO NO från mig.


Däremot så gillar jag tatueringen längst ryggraden


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-09-09 kl 15:18

Sjukt sugen

Livets njutningar kan vara många. Det här kommer att vara min njutning och min tröst ikväll, kanske med en tidning och kanske inte en tvåhundragrammare om den mer behärskade delen av hjärnan får säga sitt. Så ikväll blir det, tidning, choklad och TVÄTTSTUGAN. 

Aja kanske ska ha en tvåhundragerammare ändå då.  


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-09-08 kl 17:21

Som handen i handsken

Fick kommentar om att jag hade glömt att skriva vart den här söta handsken kommer ifrån. Den är köpt på Bianco.


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-09-08 kl 17:07

Spakväll

Igår kväll hade jag en minspakväll då jag målade naglarna och testade ansiktsmasken som jag tidigare lovade att berätta om.


Naglarna fick en höstfärg.


Som det står på ansiktsmasken ska den vara på i 5-10 minuter men efter 5 minuter hade den inte stelnat utan var fortafande blöt så jag lät den sitta på i ca 20 minuter. Jättebra en dag efter en sen kväll, huden fick mycket lyster och fukt. Denna rekomenderar jag!


//Stylish Lady


Skrivet av Styliah Lady 2008-09-08 kl 16:56

Back to woork

Måndag och därmed jobbkläder. Väskan och plånboken matchar och kommer från en engelsk butik, River Island men dessa är köpta i Barcelona. Jag kommer ihåg att det fanns mycket fint där och att jag köpte med mig en del från den butiken så ett tips är att leta upp den om ni besöker London eller Barcelona.


Matchande plånbok


Byxorna kommer från Topshop, skorta och väst från H&M. Skorna är köpta i en butik på Biblioteksgatan och märket är Arezzo.



Å så skorna...



//Stylish Lady




Skrivet av Styliah Lady 2008-09-08 kl 16:19

Spetsklänning på

Lördag kväll, inflyttnigsfest och finklänningen på. Klänningen kommer från H&M men jag har sytt om en del på den. Stövlar och jacka Topshop.


Klocka och svart armband från D&G, ljusrosa armband Hermes


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-09-07 kl 20:51

Lördagens Stylish Lady Outfit

Gårdagens oufit var enkel. Jeans Seven for All Mankind, A-pocket, pumps och topp från Acne. Jackan kommer från Guess.




Väskan är en gammal favorit från H&M





//Stylish Lady



Skrivet av Styliah Lady 2008-09-07 kl 20:39

Reklam som berör


Idag på tunnelbanan på väg till jobbet läste jag den här reklamen på förstasidan. Nära till tårar läste jag den om och om igen och undrade vad som fick mig att känna så, är det killen på bilden eller sa texten någonting meningsfullt till mig?!  



"Love is everything. Life is too short to live without love. Let´s climb Kilimanjaro together. Let´s kayak down Ångemanälven together. Let´s go camping beside Arlanda´s landing strip together. Let´s go to the Munich beer-festival together. Let´s go where love is, together."



Björn Borg öppnar iaf en ny mensweare store på Grev Turegatan 12

Love is everything.


//Stylish Lady



Skrivet av Styliah Lady 2008-09-05 kl 15:57

Gratis Make up


Allt är gratis! Klicka på länken och bli medlem, samla poäng och få gratis makeup hem i brevlådan.

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=101152


 


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-09-05 kl 11:46

Älsklingsskor för sista gången

Sommaren är över och hösten är på ingång därför passar jag på att ha mina all-time favoriter idag, kanske för sista gången för snart är det dax att gå över till stövlar. Till skorna har jag uppvikta chinos, skjorta och väst.



Den här jackan tycker jag är jättefin men den är tyvärr lite stor för mig så jag har funderat på att sälja den här på bloggen. Vad tycker ni? Finns det intresse?



//Stylish Lady



Skrivet av Styliah Lady 2008-09-05 kl 10:41

Bilder från Tjejmiddagen




Fyra tjejer, vin, shoots och mat. Gårdagskvällen i bilder. Tack brudar för igår, jag hade jättetrevligt!!!




Frukttalrik


Tacopaj

Botten gjord på hälften grahamsmjöl hälften vetemjöj, smör och vatten. Förgrädda i ugnen ca 10 minuter på 210 grader.


Under tiden stek köttfärs i tacokrydda, lägg i formen. Skär upp tomater och lägg dem som ett lock över pajdegen och köttfärsen. Smeta ut en creme fraiche, med smak franska örter och strö ost över. Lägg i ugnen igen i ca 20 minuter på 230 grader. Sen är det bara att göra en god sallad till och ha en smaklig måltid.


Jag är medveten om att det nu blir lite av en matblogg av det här inlägget men oror er inte de rätter som jag kan laga börjar lida mot sitt slut.



Presenter

Vet inte riktigt vad jag har gjort för att förtjana det här men jag fick massa fint igår. Ansiktsmask från LUSH, shootsglas från Sagaform och jättefina blommor.


Ansiktsmasken kan läggas på innan utgång för att få slätare hy. Återkommer med mer info efter test.


Shotglasen har jag tidigare velat köpa, men när man bor ihop måste man kompromissa, nu när jag har fått dem så måste vi ju ha dem.. Thanks!


...och älskling när du kommer hem ikväll och jag inte är hemma så kanske du tror att jag har köpt blommor till dig...tro det





//Stylis Lady


Skrivet av Styliah Lady 2008-09-05 kl 10:14

Jag kom ut

Igår kväll hade jag en trevlig tjejmiddag. Jag kunde såklart inte hålla mig längre än en kvart med att berätta om min nya blogg. Visst det är ju det som är meningen med en blogg, att så många som möjligt ska läsa den men när ens närmaste får läsa bloggen kan jag tycka att det kan bli pinsamt. Men visst om det är någon som får kritisera en så är det ju ändå ens närmaste.


Nu har jag en annan attetyd till det här med bloggande, jag är stolt över att våga göra det. Jag kommer kanske att ångra mig men då har jag haft roligt på vägen samtidigt som mina dagar blir nerskrivna.... så nu ska jag sända länken till mamma och hoppas på positiv respons.

Love

//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-09-05 kl 09:47


Jag har fått en överraskning

På lunchen idag fick jag order om att hämta ut biljetter hos ett ATG ombud. Fick världens finaste överraskning...


När pojkvännerna är borta...

....dansar alla tjejerna på bordet. Ikväll blir det tjejmiddag, hemmagjord tacopaj, vin och fyra härliga tjejjer. Vad som händer sen?! Den som lever får se.

Don´t be late!

// Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-09-04 kl 16:18

Skönt

är Grönt. Dagens outfit  är grön o skön och det är den perfekta outfitten för lite slappa dagar. En lång skjorta, stuprörsjeans och klackskor så är man färdig.





Skjorta -Vero Moda

Jeans - Acne

Skor - Topshop

Skärp - Zara

Väst - H&M




//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-09-04 kl 16:10

Outfitten är fixad- dax att hitta ett party

Här är kjolen som jag skrev om tidigare, med den följde också en topp med hem. Till det här tänker jag ha ett par svarta pumps och en svart kuvertväska.


Hela outfitten kommer från Gina Tricot.


//Stylish Lady


Skrivet av Styliah Lady 2008-09-03 kl 17:16

Vi Tranchar

Idag ser jag ut som en riktig business woman. Pennkjol, skjorta och trenchcoat.

Visste ni att trenchcoaten kommer från första världskriget då brittiska och franska soldater bar den i skyttegravar. Den klassiska trenchcoaten skapades av Thomas Burberry, 1901 först som en regnrock som sedan utvecklades till rocken som den ser ut idag.





Skor - Acne

Väska - Friis & Co

Kjol - Topshop

Topp - Zara

Trenchcoat - H&M

Armband - Hermes

Örhängen - Dyrberg/Kern


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-09-03 kl 15:15


DU

http://www.youtube.com/watch?v=9lJCpKDRVII


//T

Skrivet av Styliah Lady 2008-09-03 kl 10:04

How to Walk in High Heels






You can talk the talk, but can you walk the walk?





v=usrs6cm2vQghttp://www.youtube.com/watch?v=usrs6cm2vQg







Ett par högcklackade skor kan lyfta en outfit men de kan störta den likaväl om du inte kan gå rätt.




//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-09-02 kl 11:58

Kvinnors Kärlek till Skor

Finns det någonting bättre än att shoppa skor?! Oberoende om du har en dålig dag, håret känns inte rätt eller att du har en känsla av att jeansen sitter lite tajtare än vanligt så kan du alltid handla skor. Detta är sanning! Oavsett ålder eller humör blir en kvinna piggare att shoppa skor.

Under en tid i mitt liv har jag jobbat som säljare av skor och min erfarenhet är det finns inte många kvinnor som springer förbi utan att titta en extra gång eller vanligtvis prövar och känner samma missnöjdhet som de kan känna en "sån där Dag" när de prövar jeans eller en klänning.  

Jag älskar höga klackar, ju högre destå bättre och det något jag har varje dag.


Här är några älsklingar jag gärna skulle vilja ha... jag har ju varit snäll i år


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-09-02 kl 11:52

Tisdag- Dagens Stylish Lady Outfit



Dagens outfit handlar om detaljer. Röda handskar, skor och skärp kan lätt piffa upp en vanlig vit skjorta och ett par jeans.


Skjorta med hög krage- Zara

Jeans- Replay

Jacka- Topshop

Skor- Zara

Skärp- Gucci

Väska- Mango




//Stylish Lady


Skrivet av Styliah Lady 2008-09-02 kl 10:04

Indianmode- Fransar Fransar och mera Fransar

Indianmodet håller i sig, jag ser fransar överallt, just nu skulle jag tänka mig en väska med fransar att matcha mina skor med. Denna billiga väska kommer från Ellos och kostar 249:-




                          

//Stylish Lady


Skrivet av Styliah Lady 2008-09-01 kl 23:11

BikerBitch

 
Skrivet av Styliah Lady 2008-09-01 kl 22:42

Hey it´s Monday

Då var det jobbdag igen, ny vecka nya utmaningar och jag fortsätter med att fota outfits... vem vet en vacker dag kanske jag har någon idé eller ett resonemang att tillägga...

Jo jag hittade en snygg, svart kjol på lunchen idag....foto kommer senare :)


Skor- Topshop

Chinos- Zara

Topp- H&M

Kofta- Stefanel, köpt i venedig i sommar men märket ska finnas i Stockholm

Skärp- LV





//Stylish Lady


Skrivet av Styliah Lady 2008-09-01 kl 15:22

Lördagens

Här en väldigt suddig bild från lördagens bravader på Lemon




Jacka- Guess

T-shirt- i love nerds :), Topshop

Väska-i krokodilskinn köpt på en marknad i Sudan

Byxor- Hög midja och raka ben, h&m

Skor- Topshop

Apropå t-shirten med texten i love nerds...

//Stylish Lady


Skrivet av Styliah Lady 2008-09-01 kl 15:13

Tattomässa

 
Skrivet av Styliah Lady 2008-08-29 kl 16:09

Inspiration

Denna bilden är helt rätt inför hösten, en outfit som jag själv kommer att bära.


Pälsmössa och lång kofta med puffärmar. Det enda som jag inte tycker om är skorna, för låg klack för min smak...konstigt att den här reklamen just var skoreklam....


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-08-29 kl 16:03


Fyller år idag

Nope, inte jag men idag fyller en viktig person för musikvärlden år... det är mycket delade åsikter som följer denna stjärna. Utan att lägga för mycket åsikter i det så tycker jag att hans musik ska hyllas, han har gjort mycket för musikvärlden genom åren och har varit många människors förebild....



//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-08-29 kl 11:53

Fredag- Dagens Stylish Lady outfit

Dagens outfit hann jag fota i hissen på väg till jobbet.


Skjorta- Levi Strauss & Co, köpt i NY

Jeans- Acne

Jacka-Guess

Väska- Jessica Simpson

Skärp- LV

Armband- Hermes

Klocka- Omega

Örhängen- Dyrberg/Kern


Skor köpta i NY, en underbar butik som jag önskar fanns närmare, BEBE

//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-08-29 kl 10:14

Stylish Lady bakar

Sent igår kväll fick jag för mig att baka paj. Det blev en hallon/äppelpaj.

På senaste tiden har jag kännt behov av att pyssla hemma. Vet inte om det är för att hösten är på väg eller om jag trivs hemma så mycket. Då vill jag försöka baka och laga mat när jag kommer hem från jobbet. Det är mysigt..

Här är receptet, dock har vi inte provsmakat den än men jag tror att den är god :)

Ca 300g frysta hallon

1-2 söta äpplen (beroende på storlek)

2 matskedar potatismjöl

1/2 dl strösocker

till pajdegen:

2 dl mjöl

100 g smör

0,75 dl socker

2 dl havregryn

Lägg ut bären, (jag bakade med frysta hallon) i en ungsäker form, hacka äpplet i små bitar, strö potatismjöl, socker över bären. Balanda smamma mjölet och sockret till pajdegen, tillsätt smör och jobba ihop den med händerna, tilsätt därefter havregryn. Smula sedan degen över bären som på bilden nedan och därefter grädda i ugnen ca 20 minuter på 225 grader. 

Till pajjen är det gott med vaniljsås som fills färdigt att köpa :)


//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-08-29 kl 09:59

Väntar på tillfälle...

...att få bära upp den här skönheten från Topshop.

Ideer om nya inlägg bara trillar ner....

//Stylis Lady


Skrivet av Styliah Lady 2008-08-28 kl 16:13

Så kul

vids.myspace.com/index.cfm

Hoppas länken funkan för det här får vi inte gå miste om..


//:)

Skrivet av Styliah Lady 2008-08-28 kl 16:05

En dag i NY

NY i sommar, för första gången, var det helt fantastiskt dock blev jag inte lika imponerad som jag trodde innan resan. Första dagen gick jag cirka 100 kvarter, väldigt långt enligt vissa men jag som rör på mig och är van att gå runt i Stockholm tyckte inte att det var så farligt...bästa sättet att få se staden är det i alla fall.

Playsuit Topshop, skärp Topshop, skor köpta i en skobutik på Söder, klocka D&G.




//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-08-28 kl 15:11

Då kör vi...

....första inlägget. Börjar med att be om ursäkt för felstavingar redan nu så jag slipper göra det i varje inlägg..


Idag torsdag och bilden på dagen outfit kommer så fort jag klurat ut hur jag laddar upp bilder...

Vit skjorta med rosa ränder och små söta volanger, H&M. Jeans H&M, hög midja och  långa vida ben. Skor från förra året, Topshop. Jacka köpt i NY, märket Guess. Väska NY, Jessica Simpson. Armband, rosa, Hermés köpt i NY. Vit skärp, okännt märke.

I provhytten skymtar en orange liten sak...denna åkte med hem...





//Stylish Lady

Skrivet av Styliah Lady 2008-08-28 kl 14:12

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0