H&Ms nästa samarbete

Stella McCartney, Viktor & Rolf, Karl Lagerfeld och nu senast Comme des Garçons, alla har de gästdesigat för H&M. Nu är det klart att den brittiska modeskaparen Matthew Williamsson, som gjort sig känd över hela världen för sina färgstarka kollektioner med etniska influenser. Han kommer att designa en sommarkollektion för både kvinnor och män, det är också första gången han debuterar som herrdesigner. Matthew Williamsson gjorde entré i modevärlden 1997, med en färgstark kollektion som visades upp av modeller som Kate Moss, Jade Jagger och Helena Christensen. Några av de kändisar som i dag är trogna Matthew Williamsson-fans är Sienna Miller, Kate Hudson, Gwyneth Paltrow och Keira Knightley.



- Det är en fantastisk möjlighet att få arbeta med H&M och skapa engångskollektionen ‘Matthew Williamson for H&M'. Jag gillar att H&M har skapat ett helt nytt fenomen inom modevärlden med sin banbrytande idé att samarbeta med utvalda designers och låta dem skapa begränsade kollektioner. Det är spännande att de kreationer jag skapar för H&M kommer att finnas tillgängliga och förhoppningsvis vara till glädje för så många människor över världen över, säger Matthew Williamsson i ett pressmeddelande.

Kollektionen kommer ut i utvalda butiker den 23 april 2009, och i samtliga H&M-butiker i mitten av maj. Så den som väntar på något gott väntar alltid för länge.


//Stylish Lady


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0