Svar på Frågestunden

Bättre sent än aldrig

Hej dina lårhöga stövlar vart har du köpt dom??


Mina lårhöga stövlar är köpta i Bratislava, men jag har sett liknande på Scorett. Annars brukar jag ha knästövlar med lårhöga strumpor till för lite omväxling.



Vilka är din favoritmärken när det gäller smink och kläder?


Mina favoritmärken vad gäller kläder är Cavalli, Herve Leger, YSL och Gucci, men det är inga plagg som jag inhandlar, jag gillar stilen. Kläder köper jag mest på H&M, Topshop, Gina Tricot, Guess och Zara.


Vad gäller smink har jag tidigare köpt Dior, Lancome, Mac, Make up Store, och YSL men nu har jag börjat köpa mineralmakupen Id och tycker bäst om det till vardagsmakeup. Men när jag ska sminka mig lite extra så tar jag till de gamla favoriterna.


Vad jobbar du med?


Jag jobbar med Afrika på ett stort företag, mer än så vill jag inte säga.


Är du svensk?


Jag har svenskt medborgarskap, jag flydde till Sverige när jag var tio år tillsammans med min familj men jag är född i Kroatien och har bott på gränsen mellan Bosrnien och Kroatien. Jag kan inte säga att jag känner mig svensk men inte heller kroat, jag är en härlig blandning med det bästa från båda kulturerna.


Är ditt fina hår äkta?


Tack J mitt hår är äkta men och det är mitt för jag har köpt det men jag har löshår. Jag har förstört mitt hår under tiden jag tränade så mycket, jag tvättade det ibland två gånger om dagen och under tiden jag studerade tappade jag mycket hår på grund av all stress. Inte nog med det har jag färgat håret så många gånger, har aldrig kunnat bestämma mig för om jag vill vara blond, svarthårig eller brunett med lite röda inslag. Nu får jag inte tillbaka min längd eller tjocklek och jag har vant mig vid förlägning och då är det svårt att gå utan.  



heej jag giller verkligen din blogg skarpt! :D
har ett par frågor :P
1 - hur gör du för att ha så snygg kropp?

Nämen nu blir jag generad J

Träning och rätt kost är min hemlighet. Jag är ganska påläst inom ämnet kost och träning. Jag har tränat sedan jag ar fyra år, gymnastik på elitnivå och även andra sporter senare i livet, som bordtennis, fotboll, innebandy, volleyboll och spelat handboll i de högre serierna. Träning är som att äta och sova för mig och då är det mycket lättare att röra på sig. Jag är ganska noga med vad jag stoppar i mig men jag känner min kropp och ver exakt vad jag kan äta och när. Det handlar om att inte äta sent och helst utesluta kolhydrater såsom bröd, pasta, potatis och alla såser i måltiderna efter lunch. Att tänka nu äter jag en Snickers och sen går jag upp för tre trapper funkar inte. Att förbränna en Snickers krävs en snabb promenad på en timme. Sedan är det viktigt att inte missa några måltider. Frukost är superviktigt som förbränningen ska fungera hela dagen.
2 - vart handlar du mestadels av dina kläder?


Svar ovan


3 - bästa skönhetsknepet?

Sova mycket, smörj in ansiktet och rengör från smink. Ta på lite läppglans eller liknande när du går o lägger dig, när du vaknar på morgonen har alla linjer på läpparna slätats ut och du har fått fylligare läppar.




vad heter du och var är du född?=) snygging!


Jag heter Tanja men föredrar Stylish Lady på bloggen : ) och jag är född i Kroatien.


Jag ska kolla efter koftan. Måste bara fråga vart jackan kommer ifrån, sjukt snygg ju!


  

Jackan är från H&M.

Hoppas att ni fick lite svar, har ni fler frågor är det bara att fråga på.

//Stylish Lady


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0