Stylish Lady skönhetstippsar


Jag har nu de senaste dagarna upptäckt att jag är ovanligt mörk under ögonen. Sömnbrist - javisst och att det inte blir ljust ute förens klockan tio har en klar inverkan. Jag ska försöka göra någonting åt det, denna vinter ska inte ta med sig med in i snöslasket. Visst krämer och de ytter faktorer hjälper men det är också inte det viktigaste tror jag. Det måste komma från insidan och då är det kosten som jag pratar om.



Dr Perricone brukar kallas för "the Salmon Doctor" han är nämligen känd för att kommit fram till att lax gör underverk för hyn. Eftersom lax innehåller det högsta nivån av DMAE som är en mycket kraftfull antioxidant som gör underverk för hudtonen och håller den fast och slät. Genom att äta lax till både frukost, lunch och middag hävdar Perricone att man redan efter 3 dagar bör känna sig mer energisk. Dessutom ska hyn blir klarare och all puffighet kring ögonen försvinna.

Nu tror jag att lax till tre måltider om dagen kan bli lätt överdrivet, men jag tänker verkligen omfördela och försöka få i mig lax oftare, det är ju gott också.

//Stylish Lady

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0